Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Şubat - 18 Şubat yarışmacıları kimdir? (Zeynep, Maysa, Bilge, Oğuz, Mehmet)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Şubat - 18 Şubat yarışmacıları kimdir? (Zeynep, Maysa, Bilge, Oğuz, Mehmet)
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Yemekteyiz'in 23'ünücü haftası başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarını sergileyeceği zorlu rekabette yarışacak isimler belli oldu. Buna göre Zeynep, Maysa, Bilge, Oğuz ve Mehmet kendi günlerinde birincilik için mutfağa girecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Şubat - 18 Şubat yarışmacıları Zeynep, Maysa, Bilge, Oğuz, Mehmet kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Zeynep, Maysa, Bilge, Oğuz ve Mehmet olarak açıklandı. Peki, Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Şubat - 18 Şubat yarışmacıları SZeynep, Maysa, Bilge, Oğuz ve Mehmet kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Şubat - 18 Şubat yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Zeynep, Maysa Kaya, Bilge Öğür, Oğuz, Mehmet 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 7 Şubat - 11 Şubat 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan Fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan kimdir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep kimdir?

Bu haftanın adından en çok sözl ettirmesi beklenen yarışmacı olarak gözüken Zeynep, Instagram'da çok sayıda yorumla karşılandı. Makyajı, saçı, estetik veya botoksu çok konuşuldu ve bunun üzerinden dğerlendirildi. Yemek konusunda da eleştiriler aldı. Kendisinin performansı merakla bekleniyor. Hakkındaki detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Maysa Kaya kimdir?

Daha önce ekranlarda yer alan ve Zuhal Topal'la Sofrada'da kayınvalidesi Menşure Hanım ile birincilik kazanan Maysa bugünden itibaren rakiplerine üstünlük kurabilmek adına mücadele verecek. Masaya yine hamburger tarzı bir lezzet ile gelecek güzel yarışmacı için seyirciler de çok sayıda yorum yazdı. Kendisi hakkındaki detaylı bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge Öğüt kimdir?

O da Maysa Kaya gibi daha önce programda yarışarak hünerlerini sergiledi. İkinci kez ekranlarda çıkacak olan güzel yarışmacı sivri dili ile çok konuşulacak. Aslen Artvinli. Satış sorumlusu olarak çalışıyor. Kendisi hakkındaki detaylı bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet kimdir?

Oğuz ile birlilkte haftnaın iki erkek yarışmacısından biri olan Mehmet, yayınlanan fragmanda takım elbisesi ile görülen genç yarışmacının herhangi bir sözüne veya yorumuna yer verilmedi. Program başladıktan sonra haberimizde yer alacak.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuz kimdir?

Yeşil ve siyah renklere hakim oduncu gömleği ile görülen Oğuz hakkında da yine Mehmet gibi detay ele alınmadı.Sadece kısa sürede Bilge'nin yanında kadrarja görüldü. Kendisine dair bilgiler, program başladıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.