Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge kimdir? Bilge Öğüt kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge kimdir? Bilge Öğüt kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Her hafta 5 yarışmacının performansına sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Beş gün boyunca sürecek olan zorlu rekabette yarışacak isimler belli oldu. Daha önce de adını ekranlarda gördüğümüz Bilge Öğüt 14-18 Şubat yarışmacıları arasında yer alıyor. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge kimdir? Bilge Öğüt kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirs

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni sezondaki 23'üncü haftası başlıyor. Pazartesiden cumaya kadar sürecek zorlu mücadeleye ev sahipliği yapacak beş isim belli oldu. İlk andan itibaren adından söz ettirmeyi başaran ve fragamanda görüldükten sonra hakkında araştırma yapılan Bilge Öğüt 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge kimdir? Bilge Öğüt kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yemekteyiz Bilge kimdir?

Bilge Öğüt, satış temsilcisi. Aslen Artvin Hopalı olan yarışmacı 29 yaşında ve İstanbul'da yaşıyor. El lezzetine çok güvenen Bilge hanım boş vakitlerinde gezmeyi çok seviyor. Bilge Öğüt yemeklerini sonuna kadar savunacağını söylüyor. Sinirlenince duygularını saklayamayan Bilge hanım eleştirilere nasıl tepki vereceğini bilemiyor. Daha önce de Yemekteyiz'de yarışan güzel yarışmacı, 14-18 Ekim 2019 haftasında hünerlerini sergilemişti.

zeynep billur uludağ


Yemekteyiz Bilge Instagram hesabı

Bu haftanın en çok konuşulan yarışmacılarından biri olmasına kesin gözle bakılan Bilge Öğüt'ün sosyal medya hesapları da merak konusu. Kendisinin Instagram profili bilinmemektedir.

zeynep billur uludağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.