Zuhal Topal'la Yemekteyiz Maysa kimdir? Hamburger yapan gelin Maysa Kaya kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Maysa kimdir? Hamburger yapan gelin Maysa Kaya kaç yaşında ve nereli
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Şubat Pazartesi yarışmacısı Maysa Kaya kimdir? sorusu bugün çok soruldu. Sebebi ise genç yarışmacının daha önce ekranlarda yer almasıydı. Bugünden itibaren yeni haftasıyla başlayacak olan programın yarışmacıları arasında bulunan Kaya hakkındaki bilgiler merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Maysa kimdir? Hamburger yapan gelin Maysa Kaya kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu rekabette bir isim cuma günü 15 bin liranın sahibi oluyor. Pazartesi günü başlayan mücadelede rakiplerini geride bırakarak evine ödülle dönmek isteyen isimlerden biri de Maysa Kaya oldu. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede elinden geleni yaparak şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama mevcut. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Maysa kimdir? Hamburger yapan gelin Maysa Kaya kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Maysa kimdir?

Bugün yayınlanacak olan yeni haftanın ilk bölümünde 15 bin lirayı kazanacak menüyü çıkarmak isteyen Maysa Kaya 8 yıllık evli. 2 çocuk sahibi. Türkmen gelini. Eli çok lezzetli. İnatçı mı inatçı. Öyle ki garson olarak çalıştığı yerin patronu oldu. Elinden kurtulabilecek bir lezzet yok! Menüsü ile de herkese meydan okudu. Menüsünde yer alan yemekler herkesi şoke edecek. Daha önce kayınvalidesi Menşure Hanım ile Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasına katıldı ve hamburger yapan gelin olarak hafızlara kazındı. Fragmanda gören izleyiciler de ilk andan kendisini tanıdı.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Maysa

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Maysa Instagram hesabı

Yeni haftanın ilk yarışmacısı olduğu açıklanan Maysa'nın sosyal medyadaki hesapları da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kendisi binlerce kişinin takip ettiği bir Instagram profili bulunuyor. @maysakaya87 adresinden kendisine ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.