Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

14 Mart 2023 Salı Günlük Burç Yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep ve Yay burçlarına sahip olanlar için bugün güzel bir gün. Ay tarafından kutsanabilir ve kişisel yaşamınızda iyi şanslar olabilir. İşinizde başarılı olabilir ve terfi ettirilebilirsiniz. Çocuklarınızın sağlığı daha iyi olabilir. Bir yakınınızdan güzel haberler alabilirsiniz.

Koç burcu: Bugün, Ayınız olumlu değil, sağlık sorunlarınız olabilir. İşletmede veya geçmiş yatırımlarda kayıplarla karşılaşabilirsiniz. işletmeye yatırım yapılmaması tavsiye edilir. Kazançlarınız kayıplara dönüşecek. Bu nedenle, değersiz nesnelere yatırım yapmayı bırakmanız tavsiye edilir. Tartışmalara dahil olmaktan kaçınmalısınız, aksi takdirde sizi olumsuz yönde çeker.

Boğa burcu: Bugün işiniz için iyi olabilir, iş açısından iyi performans gösterebilirsiniz. Patronunuz muhtemelen size terfiler açısından bazı yeni sorumluluklar verebilir. Partnerle olan anlaşmazlıklar çözülebilir. Varlıklarınızı oluşturmak için borç para verebilirsiniz. Çocuklarınızın sağlığı şimdi daha iyi olabilir. Muhtemelen çocuklarınızın geleceği için bazı yatırımlar yapabilirsiniz.

Ayrıca Okuyun: Haftalık Burçlar


İkizler burcu: Bugün ay sizi kutsayabilir. Aşk, kişisel yaşam açısından havada olurdu. Bekarlar uygun eşleşmeler bulabilir. Profesyonel yaşam açısından daha iyisini yapabilirsiniz. arkadaşlarınız ve alt personeliniz sizi destekleyebilir. Değerli taşlara ve mücevherlere yapılan yatırımlar yakın gelecekte olumlu kazançlar sağlayabilir. Yaşlıların sağlığına dikkat edilmelidir.

Yengeç burcu: Uğurlu bir gezegensel kombinasyonun kutsamasından dolayı mutlu olabilirsiniz. Çevrenizde prestij oluşturabilecek bir enerjiye sahip olabilirsiniz. zamanını entelektüel şeyler okuyarak geçirebilirsin.

Aslan burcu: Bugün günün başında sıkıcı bir gün olabilir. Geç bir akşamdan sonra, olumsuzluğu kontrol edebilirsiniz. iş cephesinde yeni insanlar sizinle bağlantı kurabilir. Yeni insanların yardımıyla iş planlarınızı yenilemeyi deneyebilirsiniz. İmzanızı atmadan önce belgeleri okumanız tavsiye edilir.

Başak burcu: Bugün, bereketin de yardımıyla kararsızlığınızı kontrol edebilirsiniz. Çocukların sağlığı artık daha iyi. Çalışma arkadaşlarınız proje açısından başarıya dönüşecek çalışmanıza destek olabilir. Maaşla birlikte bazı teşvikler almayı bekleyebilirsiniz. Mandıra, su projeleri, tahıllar, ev hanımı sanatı ve kültürü ile ilgili yerliler iyi olabilir.

Terazi burcu: Bugün, bulunduğunuz yerden başka bir yere göç etmeyi planlayabilirsiniz. göç veya yer değişikliği ile ilgili kararlar alırken iki kez düşünülmesi tavsiye edilir. İş değiştirmeyi de planlayabilirsiniz. zihinde barış olacak. Ancak çocuklarınızın sağlığı sizi üzebilir. Yatırımlarda spekülasyondan kaçınılması tavsiye edilir. Muhabbet kuşları, evlilik açısından önemli bir karar vermeden önce sabırlı olmalıdır.

Akrep burcu: Bugün, sabırlı olabilirsiniz. Meditasyon, projenizi hızlandırmaya yardımcı olabilecek konsantrasyonu artırmanıza yardımcı olabilir. Astlarınız sizinle işbirliği yapabilir, projeyi zamanından önce tamamlamanıza yardımcı olabilir. İşle ilgili kısa gezilere çıkmanız muhtemeldir. Etkili bir kişi, ağınızı güçlendirmenize yardımcı olabilir.

Yay burcu: Bugün, aile toplantıları ve sosyal etkinliklerle meşgul olabilir, çevrenizdeki insanlara karşı kibar davranabilir ve bu da onlar arasındaki prestijinizi artırabilir. Sosyal statünüzü iyileştirebilecek bazı eserler veya ev eşyaları satın almak için para harcayabilirsiniz. yakınlarınızdan birinden güzel haberler alabilirsiniz.

Oğlak burcu: Bugün aile toplantıları ile meşgul olacaksınız, kısa sürede size fayda sağlayacak çevrenizi yeniden kurabilirsiniz. Cazibe, sanat, moda, filmler ve medya ile ilgili kişiler, meslekleri açısından yeni bir şeyler yapmayı planlayabilirler. Öğrenciler bugün çalışma açısından daha iyi performans gösterebilirler. Muhabbet kuşları mutlu anlarının tadını çıkarabilirler.

Kova burcu: Bugün iş cephesinde meşgul olabilirsiniz, bu da sizi zihinsel olarak yorabilir ve günlük rutininizi etkileyebilir. bazı denizaşırı ağlar oluşturabilirsiniz. yatırımlar konusunda dikkatli olmalısınız. İşteki yerliler terfi alabilir.

Balık burcu: Bugün durum artık kontrol altında. Geçmiş yatırımlardan elde edilen kazançlar açısından kaderiniz muhtemelen sizinle olabilir. Sıkı çalışmanız için bazı ödüller alabilirsiniz. Sebepsiz yere durdurulan projeler muhtemelen yeniden başlatılabilir. Huzurlu dini seyahat bekleyebilirsiniz. Herhangi bir dini yere veya hayır kurumuna bir miktar bağışta bulunmayı da planlayabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi