Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

18 Mart 2023 Cumartesi Burç Yorumları

Bugün senin için güzel bir gün. İyi bir canlılığa ve sağlığa sahip olabilirsiniz. İşinizden zevk alabilirsiniz. bugün bu, dürüstlükten kaçınma mücadelenizdir. değersiz konularda tartışmalardan kaçınılması tavsiye edilir, aksi takdirde aile içinde bazı anlaşmazlıklar olabilir. Dilinizi kontrol edebiliyorsanız, işte sağlıklı ortaklıklar ve ailede uyum bekleyebilirsiniz. İş arayanlar uygun bir iş bulabilirler. aşk kuşlarına değersiz konuları tartışmaktan kaçının.

Koç burcu: Bugün ruhsal gücünüz sizi mutlu edebilir. Düşünce tarzınız olumlu olabilir. Bugün spiritüalizme eğilimlisiniz. Bazı dini yerleri ziyaret etmeyi planlayabilirsiniz. okült bilime de ilgi duyabilirsiniz. Doğanızda kusursuzluğu gözlemlemeniz muhtemeldir. Görüşlerinizi sadece size saklamanız, frekansınızı anlayabilecek o kişiyle tartışmanız tavsiye edilir.

Boğa burcu: Bugün gergin hissedebilirsiniz veya sabrınız olmayabilir, çünkü huzur aramak için okült sizi cezbedebilir, devam etmeden önce sezgilerinizi takip etmeniz tavsiye edilir. Ayrıca bir konu hakkında derinlemesine bilgi edinebilir veya araştırmanıza iyi bir şekilde odaklanabilirsiniz.

İkizler burcu: Bugün, Ayınız iyi bir konuma yerleştirildi, profesyonel ve ev yaşamınızda bazı olumlu ivmeler bekleyebilirsiniz. yatırımlarınız açısından kazanç beklemeniz muhtemeldir. Arkadaşlarınızdan ve akrabalarınızdan yardımlarınızın karşılığını alabilirsiniz. Sıkı çalışmanız size başarı açısından ödeme yapabilir.

Yengeç: Bugün daha iyisini yapabilirsiniz, çocukların sağlığı şimdi daha iyi. Çocuklarınızın geleceği için bazı yatırımlar yapmayı planlayabilirsiniz. İşinize daha sadık olmanız muhtemeldir. İş arayan, referansların yardımıyla iyi bir iş bulabilir. Gizli düşmanlarınızı bulabilir ve nimetlerin yardımıyla onlara karşı koyabilirsiniz.

Aslan burcu: Bugün, işler açısından güzel haberler duyabilirsiniz. İş arayanlar, sıkı çalışmanın yardımıyla giriş sınavlarını çözmeye odaklanabilirler. Bekarlar bir ruh eşiyle nişanlanabilir. Doğumla ilgili güzel haberler de duyabilirsiniz.

Başak burcu: Bugün, bir yer değişikliği planlayabilirsiniz, ancak göç ile ilgili kararı ertelemeniz önerilir. ayrıca iş yatırımından kaçınılması tavsiye edilir. Akşam geç saatlerde durum kontrol altına alınabilir. yaşlılardan birinin iyi tavsiyesi ile dağınık durumu kontrol altına alabilirsiniz.

Terazi burcu: Bugün, kısa bir iş gezisi bekleyebilirsiniz. Alanınızdaki başarınız için bazı ödüller almayı da bekleyebilirsiniz. Çevrenizdeki saygınız artabilir. Kardeşlerden güzel haberler duyabilirsiniz. Yönetim işleri arayan iş arayanlar başarılı olabilir. Bekarların nişanlanma olasılığı yüksektir.

Akrep burcu: Bugün, büyükleriniz tarafından kutsanmışsınız. Banka bakiyenizi artıracak yeni gelir kaynaklarının açılması muhtemel olabilir, evinizi yenilemeyi planlayabilirsiniz. Aile şirketinizi birkaç kez büyütebilecek büyük bir sipariş alabilirsiniz. Herhangi bir sözleşmeyi imzalarken sabırlı olmanız gerekir. işlerinizde bir hareketlenme olabilir ve ertelenen projeler yeniden başlayacaktır.

Yay burcu: Bugün senin için güzel bir gün. iyi bir canlılığa ve sağlığa sahip olabilirsiniz. İşinizden zevk alabilirsiniz. bugün bu, dürüstlükten kaçınma mücadelenizdir. değersiz konularda tartışmalardan kaçınılması tavsiye edilir, aksi takdirde aile içinde bazı anlaşmazlıklar olabilir. Dilinizi kontrol edebiliyorsanız, işte sağlıklı ortaklıklar ve ailede uyum bekleyebilirsiniz. İş arayanlar uygun bir iş bulabilirler. aşk kuşlarına değersiz konuları tartışmaktan kaçınmaları tavsiye edilir.

Oğlak burcu: Bugün yaşam gücünüz yavaşlayabilir ve eski hastalığınız yeniden ortaya çıkabilir, bu da sizi üzebilir. Macera turlarından veya acele sürüşten kaçınmanız tavsiye edilir. Her türlü ligasyondan kaçınmanız tavsiye edilir, bunu jüri dışında çözebilirsiniz. Ayrıca bir yurtdışı turu planlayabilirsiniz.

Kova burcu: Bugün geçmiş yatırımlarınızdan kar elde edebilirsiniz. Kayıplarınız kazanca dönüşebilir. Yeni fikirlerin uygulanması işte ilerleme sağlayabilir. bugün kolayca başarıya ulaşabilirsiniz. Size başarıya ulaşmak için doğru yolu gösterebilecek etkili bir kişiyle tanışmanız muhtemeldir. Muhabbet kuşları evlilik konusunda bazı kararlar alabilirler. Çiftler, çocuklar açısından güzel haberler duyacak. İş arayanlar uygun bir iş bulacaktır.

Balık burcu: Bugün aileniz ve eşiniz size destek olacak, aile içi uyumda artış yaratacak. İş yoğunluğundan dolayı ailenize yeterince zaman ayıramayabilirsiniz, aile toplantılarında size ulaşılabiliyor. Profesyonel cephenizde güçlü bir konum görmeniz bekleniyor. devlet kurumlarıyla ilgili projelerin şimdi başlaması muhtemeldir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi