Ekrem İmamoğlu mağdurdur! 17 senelik kin ve öfke...

Ekrem İmamoğlu mağdurdur! 17 senelik kin ve öfke...
YSK'nın yenilenmesine karar verdiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi üzerine tartışmalar ve yorumlar sürerken Gazeteci Ali Tarakçı'dan gündem oluşturacak açıklamalar geldi.

23 Haziran'da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde iki partinin hedefini ve izlemesi gerektiği yolu açıklayan Ali Tarakçı; "İstanbul'da muhalefet 3 miyon 169 bin oy aldı. 4 milyon 500 bin oy alabilmesi için sandığa gitmeyen muhalif 350 bin ve AK Parti'ye oy vermiş en az 200 bin seçmeni ikna etmek gerekiyor. AK Parti ise geçersiz oy kullanan 100 bin ve sandığa gitmeyen 350 bin seçmene pres yapacak. Onun için diyorum ki bu seçim kolay değil. İktidar sandığa gitmeyen 1 milyon 700 bin seçmenin bilgilerine sahip. Muhalefete değil. 31 Mart'tan daha çok çalışacak. Ve sakin güç, güleryüzlü kampanya eskisinden daha iyi devam etmeli. Ki, fark 200 bin ve fazla olabilsin..." dedi.

23 haziran seçim anketi

Adlarımız farklı soyadlarımız Türkiye
İmamoğlu'nun 31 Mart seçimlerinde mağdur olduğunu ifade eden ve iktidar yanlısı hesapların aşağılanması konusunda bir çalışma yapılmaması gerektiğini belirten Tarakçı; 'Ekrem İmamoğlu mağdurdur. bunun için trol düzeyindeki kimi hesaplar, iktidar yandaşlarının yaptığı trolluğun benzerini yapmamalıdır. muhafazakar kesimi aşağılayan paylaşımlardan vazgeçilmelidir ak partilerden oy almadan seçim kazanılamaz. İktidarın yaptığı ötekileştirici dil kullanılarak ve yandaşlarının trollerin yaptığı paylaşımların benzeri ile yapılamaz. Ne demek istediğimi anlamak istiyorsanız Ekrem İmamoğlu'nun duruşuna ve diline bakın. Öfkenizi beslemek için başkanlığı istemiyor. 16 milyon İstanbul halkına hizmet etmek adına, efendi olmaya değil hizmetkar olmak için başkanlığı istiyor. Her kesimde birikmiş, 17 yıllık nefret ve öfke bu topraklarda sürdürülebilir değildir. Ülke ve tüm değerler hepimizin. Adlarımız farklı soyadlarımız Türkiye.' ifadelerini kullandı.

Ali Tarakçı'nın konu hakkındaki köşe yazısını okumak için tıklayın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.