Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

22 Şubat 2023 Çarşamba Burç Yorumları

Koç: Bugün, ay sizi kutsayabilir. Sıkı çalışmanızın ardından yüksek bir pozisyon elde edebilirsiniz. İşteki performansınız artabilir. Ayrıca, hayatınızı iyileştirmeniz için size iyi bir yön verebilecek bazı etkili kişilerle de tanışabilirsiniz. Aile içi sorunlarınızı çok rahat yönetebilirsiniz, bu da ev hayatındaki uyumu artırabilir.


Boğa: Bugün mutlu olabilirsin, her şey bir şekilde daha iyi olabilir. Bazı dini yerleri ziyaret etmeyi planlayabilirsiniz, bu size içsel bir güç verebilir. Ayrıca dini yerlere veya hayır kurumlarına bir miktar bağışta bulunabilirsiniz. Eğitim veya iş açısından bazı yurtdışı seyahatleri bekleyebilirsiniz. Çiftler uygun eşleşmelerini alabilirler. Bekarların bir ruh eşi bulması muhtemeldir.


İkizler: Bugün kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz, kendinizi sıkıcı hissedebilirsiniz, bu sizin çalışma şeklinizi etkiler, projelerinizin tamamlanması biraz gecikebilir. İş ve ev hayatınızdaki prestijinizi etkileyebilir. Macera turlarından veya acele sürüşten kaçınılması tavsiye edilir. Muhabbet kuşları ayrılabilir. İş arayanlar yeni bir iş açısından hayal kırıklığına uğrayabilirler.


Yengeç: Bugün etrafınızda olumlu bir titreşim hissedebilirsiniz. İşler kontrol altında. Bir ortaklıkta yeni bir iş kurmayı planlayabilirsiniz. Bazı uzun mesafeli seyahatleri de bekleyebilirsiniz. Eşinizle birlikte ev hayatınıza uyum getirecek bir inanç oluşturacaksınız.
Aslan: Bugün ofiste elinizden gelenin en iyisini yapabilirsiniz. Patronla aranızda iyi bir bağ olabilir, terfi anlamında yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Kronik sağlık sorunları şimdi tedavi edilebilir. Çalışmanız için de iyi teşvikler alabilirsiniz. Kardeşlerle olan anlaşmazlıklar şimdi çözülebilir. İş arayanlar yeni işler bulabilir.


Aslan: Mali durumunuz şu anda oldukça istikrarlı görünüyor. Akrabalarla olan bazı yanlış anlaşılmalar nedeniyle bugün evde biraz baskı yaşayabilirsiniz. Müşterilerinizi yeni çağ düşüncelerinizle etkilemeniz muhtemeldir. Gayrimenkul yatırımları bugün kazançlı sonuçlar vermeyebilir. Zihniniz yeniden şarj edilmiş ve enerji dolu hissettiğinden, gençleşmiş bir zihniyet bulabilirsiniz. Öğrencilerin istedikleri bir enstitüde seçtikleri konuyu almaları muhtemeldir.


Başak: Bugün çocukların eğitimi sizi meşgul edebilir, onların yüksek öğrenimi için de planlar yapabilirsiniz. Çiftler, çocuklar açısından güzel haberler duyabilir. Mevcut işinizde terfi almak için kendinizi güncellemeyi ve daha yüksek öğrenim için bazı planlar yapmayı düşünebilirsiniz. Bekarlar ruh eşlerini bulabilirler. Eğitim, danışmanlar ve bankacılıkla ilgili yerliler daha iyisini yapacak.


Terazi: Bugün kendinizi tatminsiz hissedebilir, sorumluluklarınızı alamayabilirsiniz. Yatırımlarınız size bir miktar zarar verebilir. İmzanızı atmadan önce belgeleri dikkatlice okumanız tavsiye edilir. Yaşlı sağlığı sizi üzebilir. Evinizi yeniden inşa etmeyi planlıyor olabilirsiniz, tadilatı bir süre ertelemeniz tavsiye edilir.


Akrep: Bugün, işinizle meşgul olabilirsiniz, ağınız artabilir ve bir ağ sayesinde iş ve iş açısından büyük bir sipariş almanız muhtemeldir. Ortaklık halinde yeniliğe başlamanız muhtemeldir. Yakın gelecekte işinizi büyütecek bazı yatırımlar alabilirsiniz. Eşinizle olan duygusal ilişkiniz daha da gelişecektir.


Yay: Bugün ailenizle meşgul olabilirsiniz, aileniz veya arkadaşlarınızla eğlenmekten mutlu olabilirsiniz, finansal sağlığınızı artırabilecek bazı yeni gelir kaynakları bekleyebilirsiniz. Harcamalarınızı değersiz şeyler üzerinde kontrol edebilirsiniz. Sosyal statünüzü artırabilecek bazı değerli şeyler satın alabilirsiniz.


Oğlak: Bugünün bereketi size yardımcı olabilir ve sabrınızı geliştirmeye çalışabilirsiniz. Odak noktanız geri gelebilir, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir. İş ve ev hayatı açısından iyi bir performans gösterebilirsiniz. Harcamalar ve tasarruflar arasında bir miktar denge olabilir. Tasarruflarınızı artırabilir.


Kova Burcu: Bugün aklınıza bir takım memnuniyetsizlikler gelebilir, kendinizi tembel ve donuk hissedebilirsiniz, proje ya da çalışmanızın mevcut hızını gecikme anlamında etkiler. Muhabbet kuşlarına evlilik açısından önemli kararlardan kaçınmaları tavsiye edilir. İş arayanlar mülakatlar açısından hayal kırıklıkları yaşayabilirler.


Balık: Bugün içsel gücünüz sizi mutlu edebilir; yatırımlar açısından kısa kazançlar elde edebilirsiniz. Patronunuzla iyi ilişkiler kurabilirsiniz. Bazı promosyonlarınız olabilir. Toplumdaki prestijiniz artabilir. İşle ilgili bazı seyahatler de bekleyebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi