Emeklinin yüzü gülecek

Emeklinin yüzü gülecek
Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Avcılar Şube Başkanı Necdet Kömeçoğlu, dernek üyesi emeklilere müjde verdi. Küçükçekmece Doğan Hastanesi ile anlaşma imzalayan Kömeçoğlu, “Bu anlaşmayla birlikte artık derneğimizin üyesi olan emeklilerimiz ve aileleri; Doğan Hastanesi'nde yüzde yirmi indirimle tedavi olabilecek” dedi.

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Avcılar Şube Başkanı Necdet Kömeçoğlu, Küçükçekmece Doğan Hastanesi ile özel bir anlaşmaya imza attıklarını duyurdu. Anlaşma kapsamında dernek üyesi olan emeklilerin ve ailelerinin Küçükçekmece Doğan Hastanesi'nde yüzde yirmi tedavi indiriminden faydalanabileceğini anlatan Kömeçoğlu, “Özellikle mali krizler sürerken, emekli geçim sıkıntısı çekerken biz böyle bir anlaşmayı çok yerinde ve değerli buluyoruz” şeklinde konuştu.

Yüzde 20 indirim imkanı

Daha önce de benzer anlaşmalara imza attıklarını kaydeden Kömeçoğlu, “Bizim için önemli olan şey emekli, dul ve yetimlerin sağlığıdır. Bu nedenle Avcılar'daki tüm özel hastaneler ve Dünya Göz Hastanesi, İstinye Devlet Hastanesi gibi hastanelerle anlaşma yaparak üyelerimize indirim imkanı sağladık. En son da işitme cihazları ve kulak sağlığı ile ilgili Avcılar'daki bir iş yeri ile anlaşma yaparak üyelerimize indirim imkanı sağladık. Şimdi ise Küçükçekmece Doğan Hastanesi yetkilileri ile bir anlaşma yapacağız. Bu noktada bize anlayış gösteren Doğan Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra üyelerimiz Doğan Hastanesi'ne gittiğinde muayene ve tedavilerde yüzde 20 indirim imkanı bulacak” dedi.

Üyelerimize hizmet verecek

Açıklamalarına devam eden Kömeçoğlu şu ifadeleri kullandı; “Sağlanan bu indirimler bizim için çok değerli. Bizim bu hastanelerden istifade etmemizin gerekçelerinden birisi emeklilerin mali durumunun iyi olmaması. Şu anda bizim üyelerimiz; derneğin üye kartını göstermeleri kaydıyla gittikleri hastanede indirimlerden faydalanabiliyorlar. Doğan Hastanesi de diğer hastanelerimiz gibi üyelerimize hizmet verecek biz de bunun takipçisi olacağız. Yaptığımız bu sözleşmenin Doğan Hastanesi'ne ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz.” YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.