AK Partili Günaydın, Beylikdüzü'ne okul müjdesi verdi

AK Partili Günaydın, Beylikdüzü'ne okul müjdesi verdi
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, Beylikdüzü'ne 32 derslikli 13 okul yapılacağının müjdesini verdi

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla Beylikdüzü'ne yapılacak okullara dair önemli bilgiler paylaştı. “Beylikdüzü'nün dününü biliyor, yarınlarını önemsiyor ve bunun için çalışıyoruz” diyen Günaydın, Beylikdüzü halkının refahını daha da yukarı çıkarmak, ilçedeki sorunların çözümü noktasında AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı olarak canla başla çalıştıklarını söyledi. Beylikdüzü'nün en temel eksikliğinin okullar olduğunu kaydeden Günaydın, bu anlamda İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul müdürleriyle görüşerecek önemli adımlar atmaya karar verdiklerini açıkladı.

Okul sorununu çözeceğiz

Okul sorununu çözmek için atılacak adımlardan bahseden Günaydın, “Özellikle Kavaklı, Dereağzı, Yakuplu, Gürpınar, Sahil ve Adnan Kahveci Mahalleleri'nde ciddi bir okul eksikliği olduğunu gördük. Neticede yaptığımız görüşmeler sonucu inşa edilecek okulların müjdesini paylaşabiliriz. Kavaklı'da 32 derslikli bir ilkokul ve ortaokul, Dereağzı'nda yine bir ilkokul ve ortaokul, Sahil'de iki ilkokul, Gürpınar'da bir ilkokul, Yakuplu'da bir ilkokul ve Adnan Kahveci mahallemizde bir ortaokul ve 40 derslikli bir anadolu lisesi olmak üzere toplamda 13 okul yapılması için talimatlar verildi” diye konuştu.

Çocuklarımız okullarına kavuşacak

“Çocuklarımız en kısa sürede okullarımıza kavuşacak” diyen Günaydın, “3 okulun inşaatına başlandı diğer 10 okulun ihalesi yapıldı, sözleşmesi yapıldı. Ayrıca toplam 6 anaokulunun projesine başlandı. İlçemizin her sorununu dinliyoruz. Devletimizin desteğiyle, Cumhurbaşkanımızın önderliğiyle ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.