Beyoğlu kan bağışladı

Beyoğlu kan bağışladı

Salgın döneminde fedakarca çalışan belediye çalışanları, kan bağışı yapılması konusunda teklifte bulundu. Personelin isteğini geri çevirmeyen Beyoğlu Belediyesi ve Türk Kızılay’ı da harekete geçerek kan bağışı kampanyası başlattı. Belediye çalışanlarının desteği ile organize edilen kampanyada, sahada görevli Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları başta olmak üzere 600’ü aşkın personel kan verdi. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile Beyoğlu Kızılay Şube Başkanı Dr. Ömer Akçağıl da organizasyona katılarak kan bağışında bulunan belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.


Birlikte gördük

Kan bağış kampanyasına gösterdikleri yoğun ilgi için belediye çalışanlarını tebrik eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Verilen kanların özellikle pandemi döneminde nasıl hayat kurtardığını, stokta bulunan kanların hastalar için hayati önem taşıdığını hep birlikte gördük. Bu doğrultuda başka canlara hayat olabilsin diye Türk Kızılay’ımızla birlikte kan bağışı kampanyası düzenledik. Pandemi döneminde özellikle saha çalışanlarımız başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarımızla birlikte güzel bir çalışma yürüttük ve yürütmeye de devam ediyoruz. Zor şartlar altında canla başla görevlerini aksatmadan yerine getiren belediye çalışanlarımız şimdi de kan bağışında bulundular. Kampanyamıza kan vererek destek olan başta saha personelimiz olmak üzere tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kan stokları değerli

Bu dönemde kan stoklarında da sıkıntı olduğunu belirten Beyoğlu Kızılay Şube Başkanı Dr. Ömer Akçağıl: “Pandeminin başından beri gerek temizlik işleri olarak gerek fen işleri olarak sahanın korunmasında sahanın temizliğinde son derece büyük görevler üstlendiler. Ve sonunda özverili olarak da bir de kan kampanyası yaparak, kan bağışlayarak bu hizmetlerine tekrar devam etmek istediler. Biz de Kızılay olarak destek vererek sayın Beyoğlu Belediye Başkanımız Haydar Ali Yıldız Bey’in de desteğiyle birlikte büyük bir katılımla saha personelimizle kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Şu anda önemli derecede stoklarda da bazen sıkıntı olduğu için büyük bir katlı sağlamış olacaklar” şeklinde konuştu. Belli aralıklarla kan verdiğini söyleyen saha personeli ise, “Bize bu imkanı sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Kan vermek gerçekten güzel bir şey. Ben kendi şahsım adına kan verdiğim zaman vücudumda bir dirilik, hafiflik hissediyorum. Verdiğim kanın da faydalı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.