2019 YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM Sonuç Ekranı Giriş

2019 YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM Sonuç Ekranı Giriş
Bugün ve yarın gerçekleştirilecek olan YKS ile ilgili olarak sonuç bilgileri merak ediliyor. 2019 YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS sınav sonucu nasıl öğrenilir? ÖSYM Sonuç Ekranı ile ilgili bilgiler bu sayfada.

Adayların hem eğitim hem de iş kariyerlerini direkt etkileyecek bir sınav olan YKS'de kritik gün bugün. Milyonların cumartesi ve pazar gününde cevaplayacağı soruların ardından sonuçların ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. ÖSYM takvimine göre YKS sınav sonuçlarının açıklanma tarihi belli oldu. İşte detaylar...

2019 YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 
ÖSYM'nin yayınladığı sınav takviminde yer alan bilgiye göre, 15-16 Haziran'da gerçekleştirilecek olan 2019 üniversite sınavının sonuçları 18 Temmuz 2019 tarihinde açıklanacak. Sonuçlar, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresi üzerinden görüntülenebilecek.



ÖSYM Sonuç Ekranı Giriş
Sınava dair sonuçların akışını ÖSYM sağlamaktadır. Kurumun resmi internet sitesi https://sonuc.osym.gov.tr üzerinden görüntülenmektedir. Adaylar kendilerine verilen şifrelerle birlikte TC kimlik numalarını da girerek sonuçlarını öğrenebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum