Altın yükseliyor ama… Yatırımcılar için son fırsat! İslam Memiş zirve yapacak tarihi açıkladı!

Altın yükseliyor ama… Yatırımcılar için son fırsat! İslam Memiş zirve yapacak tarihi açıkladı!
Gram altında her gün yeni bir rekor beklentisi oluşurken ünlü piyasa uzmanı İslam Memiş’ten çarpıcı değerlendirmeler geldi.

Piyasalarda döviz ve altında rekor üstüne rekor kırılmaya devam ederken, yatırımcılar merakla yaşanacakları izliyor. Piyasa uzmanları altında yaşanacak gelişmelere dair çeşitli açıklamalar yaparken, elinde TL olanlara ise tarih veriyor.

Son olarak piyasa uzmanı İslam Memiş, altının zirve yapacağı tarihi açıklayarak yatırımcılara mesaj verdi. Yükselmenin devam edeceğini belirten Memiş, rekor beklentisini de yineledi.

Sert düşüş bekleniyor!

Ons altın fiyatlarında sert bir düşüş yaşanacağının sinyalini veren İslam Memiş, cuma gününe işaret etti.

Ons altın fiyatlarında yaşanacak düşüşün gram ve çeyrek altın fiyatlarına yansıyıp yansımayacağının henüz net olmadığını dile getiren Memiş, Merkez Bankası’nın perşembe günü açıklayacağı faiz kararını beklenmesi gerektiğini belirtti.

Faiz kararında yaşanacak bir sürprizin dövizin tırmanmasına neden olacağını da sözlerine ekleyen İslam Memiş, bu doğrultuda altın fiyatlarında da benzer bir yükseliş beklenebileceğini söyledi.

Ons altın fiyatında yaşanan düşüşün bir daha tekrarlanmayacağını da öngören Memiş, yıl sonuna kadar 2.350 dolar seviyelerinin görülebileceğini dile getirdi.

Altın yatırımcıları için son fırsat

Gram altında 2 bin TL seviyelerinin aşılacağını söyleyen İslam Memiş yatırımcıları uyardı. İslam Memiş, gram altında yaşanacak yükseliş için ağustos ayını işaret etti ve yatırımcıları alım için yılın son fırsat günlerinin yaşandığını söyleyerek uyardı.

İlgili Haberler

Kaynak:Fatma Müge Yücetürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.