Merkez bankası kararı sonrası piyasalarda son durum ne? 21 Aralık 2023 güncel dolar, euro, altın fiyatları

Merkez bankası kararı sonrası piyasalarda son durum ne?  21 Aralık 2023 güncel dolar, euro, altın fiyatları
Piyasaların açılmasının ardından güncel dolar, euro, gram ve çeyrek altın fiyatları merak ediliyor. Peki 21 Aralık 2023 Perşembe günü piyasalardaki son durum ne oldu?

Birçok yatırımcının ilgiyle takip ettiği güncel döviz kuru, bugün piyasaların açılmasının ardından belli oldu. Buna göre dolar, euro, gram ve çeyrek altında son durum nedir? Dolar güne düşüşle mi başladı? Altındaki yükseliş devam edecek mi? Merkez bankası tarafından açıklanan rakamlara göre dolar, euro ve altında son durum ne oldu? Serbest piyasada ve Kapalıçarşı'da altın fiyatları nedir? İşte merak edilen soruların yanıtı ve 21 Aralık 2023 güncel döviz kuru...


1 dolar kaç TL?

Dolar dün günü 29.12 TL'den kapatarak düşüş göstermeye devam ediyor. An itibarıyla merkez bankasının açıkladığı yılsonu faiz kararına göre dolar %0.07 artış gösterdi. Dolar alış fiyatı 29.06 TL, satış fiyatı ise 29.20 TL'den yerini alıyor.

dolar-altin-qfqg-cover-jpg.webp

1 euro kaç TL?

Euro ise Çarşamba günü 31.98 TL'ye kadar yükselerek ilk kez 32 TL'ye bu kadar yaklaştı. Bugün ise %0.55 büyüme kat ederek piyasalarda yerini alıyor. Merkez bankası tarafından açıklanan karara göre euro alış fiyatı 32.02 TL, satış 32.06 TL'den işlem görüyor.

Gram altındaki son durum nedir?

Gram aştın Perşembe gününe hızlı yükseliş göstererek başladı. %0.30 değer kazanan gram altın an itibarıyla 1907 TL alış ve satış fiyatı olarak piyasalarda seyrini sürdürüyor.

Çeyrek altın kaç TL?

Çeyrek altın %0.37 değer kazanarak güne devam ediyor. Buna göre piyasalarda merkez bankası kararı sonrası piyasalarda çeyrek altın alış fiyatı 3202 TL, satış fiyatı 3235 TL'den işlem görüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.