22 Aralık 2023 İstanbul hava durumu, hava bugün nasıl olacak?

22 Aralık 2023 İstanbul hava durumu, hava bugün nasıl olacak?
İstanbul'da 22 Aralık 2023 Cuma günü saatlik hava durumu verileri açıklandı. Buna göre hava Cuma günü nasıl olacak? İstanbul'a yağmur mu geliyor?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından saatlik hava durumu verileri belli oldu. Buna göre İstanbul'un genelinde hava 21 Aralık 2023 Cuma günü nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek? İl genelinde hava yağmurlu mu olacak? İstanbul'a yağmur mu geliyor? Hava Cuma günü termometreler kaç derece gösterecek? İşte merak edilen soruların yanıtı ve güncel İstanbul hava durumu verileri..

22 Aralık 2023 İstanbul hava durumu

İstanbul'da 22 Aralık 2023 Cuma günü hava çok bulutlu ve yağmurlu bir gün olacak. İl genelinde yağmur yağma ihtimali %100 olacak. Yağmurun öğleden sonra başlaması bekleniyor.

Sıcaklık megakentte en yüksek 13, gece en düşük 6 derece olması bekleniyor. Rüzgar saatte 25 ila 40 km hızla esecek. Bu sebeple ağaç devrilmesi, soba zehirlenmesi ya da çatı uçması, ani sel ve su baskınları gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Saatlik hava durumu verilerine aşağıdaki görsellerden ulaşabilirsiniz.

1.jpg

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.