Eğitici çizimler

Eğitici çizimler
Esenyurt Belediyesi, bünyesindeki bütün kreşlerin girişlerinde, bahçe duvarlarında eğitici ve eğlendirici çizimler yaparak yeniledi.

Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, belediyeye ait 8 kreşin girişinde, bahçe duvarlarında eğitici ve eğlendirici çizimler yaptı. Kreşlerin girişine Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Bayrak çizimi yapan ekipler, kreş duvarlarına ise çocukların sevdiği çizgi film karakterleri ile sevimli hayvan figürleri çizdi. Ekipler; Menekşe Kreşi, Üçevler Kreşi, Bağlarçeşme Kreşi, Turgut Özal Kreşi, Akşemsettin Kreşi, Yenikent Kreşi, Osmangazi Kreşi ve Hürriyet Kreşi’nde eğitici ve eğlendirici çizimler yaparak yenileme çalışmalarını tamamladı.

Veliler memnun kaldı

Yapılan çizimlerin öğrencilerinin dikkatini çektiği ve eğitimlerinde etkili olduğunu belirten Kreş Müdürlüğü Sorumlusu Yasemin Koçak, “Velilerimiz de bu durumdan çok memnun kaldı” dedi. Koçak, “Tüm kreşlerimizde Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Bayrağımızın resmini çizdirdik. Öğrencilerimizin sevdiği hayvan figürleri, çizgi film karakterleri, rakamlar, seksekler çizerek renklendirdik. Bu da onlar için çok verimli oldu ve çok hoşlarına gitti. Ayrıca velilerimiz de bu durumdan çok memnun kaldı. Bahçe duvarlarımızın da eğitici bir şekilde yenilenmesine de özen göstermiş olduk” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.