Halis Kahriman: Gençler önden biz ise arkalarından yürüyeceğiz!

Halis Kahriman: Gençler önden biz ise arkalarından yürüyeceğiz!
DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nıda partili gençlerle birlikte Demokrasi Yürüyüşü gerçekleştirdi. Gençlere seslenen Kahriman, “Bizim gençlerimiz önden biz ise onların arkasından yürüyeceğiz. Geleceği gençlerle inşa edeceğiz” dedi

DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, 19 Mayıs sebebiyle ilçedeki partili gençlerle birlikte Demokrasi Yürüyüşü Gerçekleştirdi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayan Kahriman, “19 Mayıs 1919'da ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyordu. Ama ülkemizi işgal eden emperyalist güçlerin bilmediği bir şey vardı. O da şu ki; bu ülke her zaman içerisinden aslanlar, büyük insanlar çıkarmıştır. İşte Gazi Mustafa Kemal Atatürk de o aslanlardan o büyük insanlardan biriydi ve emperyalistlerin oyununu bozdu” dedi.

Atatürk büyük işler başardı

Atatürk'e övgüler dizen Kahriman, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 1919'da Samsun'a çıktığında bağımsızlık meşalesinin ateşini yaktı. Devamında çok büyük işler başardı ve siz gençlere büyük bir ülkeyi miras bıraktı. O ülke bizim ülkemiz Türkiye. Şimdi bu vesileyle gençlerimizin bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Tarihi gençler yazacak

Türkiye'de bugün de çok ciddi sorunlar olduğunu anlatan Kahriman, AK Parti iktidarına yüklendi. Kahriman, “AK Parti göreve geldiğinde ne dedi? 'Biz 3Y ile mücadele edeceğiz. Yani yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar.' Peki ne oldu? Mücadele edeceğiz dedikleri 3Y kendilerinin iktidarında Türkiye'nin her yerini sardı. Bugün maalesef ülkede ekonomik gidişat çok kötü. Adaletsizlikler almış başını gidiyor. Hukuk yok, demokrasi yok. Ama bu karanlıktan ülkemizin yarınları olan gençlerimizle çıkacağız. Gençlerimiz tarihi yazacak” ifadelerini kullandı.

Gençleri siyasete davet etti

Türkiye'nin gençlere çok ihtiyacı olduğunu ve gençliğin siyasette aktif rol oynaması gerektiğini söyleyen Halis Kahriman, gençleri DEVA Partisi çatısı altında siyaset yapmaya çağırdı. Kahriman, “Gençler önden yürüyecek biz arkalarından yürüyeceğiz. Ülkenin geleceği gençlerden geçiyor. Gençler olmazsa gelecek olmaz. Esenyurt'taki gençlere sesleniyorum gelin gücünüzün farkında olun önümüzdeki seçimde 30 milyon seçmen Z ve Y kuşağıdır gelecek sizinle güzel olsun. Bu ülkeyi yaşlılara bırakmayalım. Gelin dertlere hep birlikte deva olalım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.