Osman Nuri Kabaktepe: İstanbul'da sadece koltuğu kaybettik

Osman Nuri Kabaktepe: İstanbul'da sadece koltuğu kaybettik
İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Kabaktepe, "Esenyurt’a şunun için geldik. 2024 yılında yine bu salonda bir araya geleceğiz. Esenyurt Ak Parti Belediye Başkanı’nı bu salonda belediyeye uğurlayacağız. Biz İstanbul’u hiç kaybetmedik. Esenyurt’u da kaybetmedik. Sadece bir belediye başkanlığı koltuğunu kaybettik" dedi

İstanbul’un bir sevda olduğunu ve hiçbir zaman kaybetmediklerini dile getiren Başkan Kabaktepe, "Esenyurtlu kardeşlerim biz teşkilat ziyareti yapıyoruz. Bu teşkilat ziyaretlerimizi tamamladıktan sonra il olarak bende bizzat sokak, mahalle tek tek dolaşacağım. Biz Esenyurt’a şunun için geldik. 2024 yılında yine bu salonda bir araya geleceğiz. Esenyurt Ak Parti belediye başkanını bu salondan belediyeye uğurlayacağız. 39 ilçeyi ziyaret ettikten sonra sokak sokak gezmeye başlayacağım" diye konuştu.


Sadece koltuğu kaybettik

"Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kongrede bize bir ufuk çizdi" diyen Kabaktepe, "Dedi ki dokunmadık kalp, görmedik göz, yüz yüze gelmeyecek insan bırakmayacaksınız. İstanbul bizim sevdamızdır. 16 milyonu gönülden seviyoruz. Cumhurbaşkanımızın gösterdiği doğrultuda gönülleri kazanacağız. Şunu söylüyorum, 1994’ten beri Cumhurbaşkanımızın buraya diktiği bayraktan beri İstanbul sevdası hep birinci oldu. Biz İstanbul’u hiç kaybetmedik. Esenyurt’u da kaybetmedik. Sadece bir belediye başkanlığı koltuğunu kaybettik. Onu da bir maçtaki devre arası gibi kaybettik. 2024’te yeniden koltuğumuza oturacağız. İstanbul’un sokaklarında, sizin gözlerinizde bunu gördüğüm için söylüyorum" ifadelerini kullandı.


Karne siyaseti başlatalım!

CHP’nin insanlara karne dağıttığını ve bu karnede başarısız olduğunu eleştiren İl Başkanı Kabaktepe, "Bu memlekette rahmetli Demirel, Özal, Erbakan geçmeseydi şuan memleket adına yapılan yatırımların hangilerini var olarak sayacaktınız? Cumhurbaşkanımızı söylemiyorum bile. Onun yaptıkları tamamından daha fazla. Sayın Erdoğan’ın son 20 yılda Türkiye’yi yönetmediğini düşünün. Nasıl bir ülkeyle karşı karşıya olurdunuz. Bunu düşünün. Milyonlarca lira harcanarak hastane yapılıyor ama İBB 3 km’lik hastane yolu bile yapamıyor. Bu CHP zihniyeti karneyi millete dağıttı. Ben diyorum ki millet bu karneyi CHP’ye versin. İstanbul’da karneli siyaset dönemi başlatalım. Karneyi koyun ve tüm partileri yazın. CHP yönettiği dönemde ülkeye ne kazandırdı. Hepsine not vererek karneye yazın. Göreceksiniz en yüksek notu Sayın Recep Tayyip Erdoğan alacaktır. Ben il başkanı olarak size şu sözü veriyorum. 2023’e kadar terimi soğutmadan çalışmaya hazırım" açıklamasını yaptı.

ÖZEL HABER: ZEHRA ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.