Seyithan İzsiz'den Esenyurt'a iyilik TIR'ları

Seyithan İzsiz'den Esenyurt'a iyilik TIR'ları
Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, Ramazan ayı nedeniyle 10 TIR dolusu binlerce gıda kolisini ihtiyaç sahiplerine dağıttı. İzsiz, “Biz örfümüz, adetimiz noktasında bu mübarek ayda insanlara yardım etmek istedik, iyilik de bulunmak istedik. Bu tarz etkinliklere devam edeceğiz” dedi

Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, Esenyurt'ta 10 TIR dolusu gıda kolisini ihtiyaç sahiplerine dağıttı. 60 bin gıda yardımı kolisi dağıtacaklarını anlatan İzsiz, “Bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın yanında olmak istedik. Esenyurt'ta olduğu gibi Avcılar'da, Beylikdüzü'nde de benzer yardımlarımız olacak. Gıda kolilerinin yanı sıra öğrencilerimize burs vereceğiz ayrıca Ramazan bayramı geldiğinde nasipse bir 50 bin adette baklava dağıtacağız” ifadelerini kullandı.
 

İnsanlar zor durumda
“Bizim örfümüz, adetimiz var” diyen İzsiz, “Bu doğrultuda da yardımlarda bulunuyoruz. Biz ailemizden bunu gördük. Mübarek Ramazan ayında herkesin iftar sofrası, sahur sofrası dolu olsun istiyoruz. Bayramda insanların ağzı tatlansın istiyoruz” diye konuştu. İnsanların ekonomik gidişat nedeniyle endişe içinde olduğunu da anlatan İzsiz, “İnsanlar gıdaya ulaşamam korkusuna kapıldı. Birçok insanımız mahalle muhtarlarına gidip yardım talep etti. Biz de bunu gördüğümüz için insanlara yardım etmeye karar verdik. İnsanların yardıma muhtaç olması bizim içimizi acıtan bir şey” dedi.

24 Nisan'da iftar vereceğiz

24 Nisan tarihinde 30 bin kişiye iftar vereceklerini de kaydeden İzsiz, “24 Nisan geldiğinde 30 bin insanımızı Turgut Özal Stadyumu'ndan iftar sofralarımızda ağırlayacağız. Ramazan ayının ruhuna yakışır şekilde birlik ve beraberlik içinde olalım, sofralarımızı paylaşalım istiyoruz. Bütün vatandaşlarımızı iftarımıza davet ediyoruz” diye konuştu.


İzsiz'e teşekkür
Seyithan İzsiz’e teşekkür eden İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun, da “Özellikle burs sözü, öğrencilerimizin yanında olması. Yine bu mübarek ayda yardıma muhtaç insanlara yardım etmesi gerçekten takdire değer bir durum. O nedenle kendisine yürekten teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.