Gazete Damga - 13.08.2018 Gündemi

1- Dolar ve euroda yeni hafta: Dün akşam saatlerinde piyasaların kapaplı olmasına rağmen yükselen dolar 6.94'ten, euro da 7.87'den işlem görüyor

2- Altın yükselişe devam ediyor: Gram altın fiyatı 263,46 liradan alınırken 265,73 liraya satılarak işlem görüyor. Çeyrek altın fiyatı 430,33 liradan alınırken 439,15 liraya satıldı. Cumhuriyet altını fiyatı ise 1.771,28 liradan alınırken 1.789,18 liradan satılıyor.

3- Biz bu savaşı kazanacağız!: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptığı açıklamada; ‘Bu algı operasyonu ekonomimik savaşın bir parçasıdır. Biz bu savaşı kazanacağız’ dedi.

4- Devlet de kemer sıksın!: Ekonomik alandaki milli seferberlik çağrısına vatandaşlar olumlu bakarken, diğer yandan da kamudaki israfın önüne geçilecek tedbirlerin alınmasına zorunluluk olarak bakılıyor.

5- 47 terörist etkisiz hale getirildi: İçişleri Bakanlığı, 7 gün içerisinde yürütülen operasyonları kapsamında 6'sı sözde üst düzey olmak üzere 47 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

6- Kurban pazarı mutlu etmiyor: Ekonomideki son dalgalanmalar kurban satışını da etkiledi. Kurban satışı yerlerinde alıcı da satıcı da mutsuz. Satıcılar maliyetlerin yüksekliğinden şikayet ederken, alıcılar ise ekonomik belirsizliğin etkilediğini söylüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.