AK Parti’nin İstanbul anketinde çarpıcı sonuç!

AK Parti’nin İstanbul anketinde çarpıcı sonuç!
Fatih Altaylı, AK Parti’nin yerel seçimler öncesinde İstanbul’da yaptırdığı anket sonuçlarına programında yer verdi.

Gazeteci Fatih Altaylı’nın YouTube kanalında yayınladığı son videoda yerel seçimler öncesinde İstanbul için çarpıcı değerlendirmelerde yaptı. AK Parti’nin anket sonuçlarını açıklayan Altaylı, öne çıkan kişinin ismini de verdi.

Fatih Altaylı, 2024 yılının mart ayında yapılacak yerel seçimler için partilerin yaptığı anket çalışmalarına programında yer verdi. Özellikle AK Parti’nin İstanbul için birden fazla anket yaptırdığını açıklayan Altaylı, tüm anketlerde Ekrem İmamoğlu’nun birinci çıktığını dile getirdi.

“Parmağını kıpırdatmasa dahi…”

"AKP'nin yaptığı tüm ama tüm araştırmalarda Ekrem İmamoğlu önde çıkıyor" diyen Fatih Altaylı, bugün seçim olsa parmağını kıpırdatmadan İBB başkanının seçimi kazanabileceğini iddia etti.

“Troller ve AKP’liler tersini söylese de…”

Altaylı konuya ilişkin açıklamalarında; "Her ne kadar troller ve bazı AKP'li yetkililer tersini söylese de AKP'nin yaptırdığı araştırmalarda bile İmamoğlu önde çıkıyor. Bugün seçim olsa kimse parmağını kıpırdatmasa, olduğu gibi, şu haliyle seçime gidilse Ekrem İmamoğlu'nun bu seçimi birkaç puan farkla alacak. AKP'nin yaptırdığı araştırmalarda bu ortaya çıkıyor. AKP seçimi İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na kaybediyor" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Elif Erbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.