Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi, durumları ağır!

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi, durumları ağır!
İş insanları Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan’da geçirdikleri deniz kazası sonrasında ağır yaralandı.

Pegasus Havayolları’nın sahibi olan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile eşi Endeavor Yönetim Kurulu ve TÜSİAD üyesi Vuslat Doğan Sabancı feci bir kaza geçirdi.

Yunanistan’ın Leros Adası’nda zodyak botla bir restorana gittikleri sırada kayalıklara çarpan çift ağır yaralandı.

Yakınlarından geçen teknede bulunanlar tarafından kurtarılan Sabancı çifti hemen hastaneye kaldırıldı. Daha sonra çift Bodrum’a getirildi.

Yapılan müdahalelerin ardından Ali Sabancı’nın yoğun bakıma alınıp entübe edildiği öğrenilirken Vuslat Doğan Sabancı’nın durumunun da ağır olduğu bildirildi.

Çiftin uçakla İstanbul’a getirileceği öğrenilirken ikiliye acil müdahale etmek için Amerikan Hastanesi ekibinin hazır beklediği belirtildi.

Önce Bodrum'a ardından İstanbul'a

İlk müdahalenin ardından çift, Bodrum'a getirildi.

T24'ün aldığı bilgilere göre; botu kullanan Ali Sabancı'nın Leros'ta yapılan ilk ameliyatta dalağı alındı. İlk müdahalede Ali Sabancı'da aort damarı zedelenmesi gözlendi.

Ali Sabancı yoğun bakıma alınıp entübe edildi. Vuslat Doğan Sabancı'nın da durumunun ağır olduğu belirtildi.

Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı'ya kazadan kaynaklı "yüz travmaları" için de Leros'ta ilk müdahalenin yapıldığı öğrenildi.

Sabancı çifti uçakla İstanbul'a getiriliyor. Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı'nın durumu hakkında bilgi alan Amerikan Hastanesi'nde acil müdahale ekibi bekletiliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Fatma Müge Yücetürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.