Ali Tarakcı: Toplum yeni bir lider arıyor

Ali Tarakcı: Toplum yeni bir lider arıyor
Gazeteci Ali Tarakcı, Ferit Atalay'ın Zanka Tv'de sunduğu Sorugulu Yorum programında, son dönemde gündemden düşmeyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı ve parti grubunu değerlendirdi.

Tarakcı, Zanka TV'de katıldığı Sorgulu Yorum programında gündeme ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Sosyal medyada partilerin konuşulmasının oy alacağı anlamına gelmediğinin altını çizen Tarakcı, "Eğer seçimler sosyal medya üzerinden olsaydı, Türkiye'deki tüm siyasi parti tercihleri değişirdi. En çok takipçisi olan Başbakan, Cumhurbaşkanı, medya patronu olurdu. 

Soyal medya reytinginin seçmene hitap eden bir durum olmadığını da söyleyen  Tarakçı şöyle devam etti:

"Öyle bir şey olsaydı CHP birinci, HDP'DE ikinci parti olurdu. Türkiye'nin 81 ilinde ve ilçelerinde, beldelerinde örgütleneceksiniz ve kahvehanelerinde sizin için konuşan insanlar olacak, cami önlerinde sizin için konuan cemaat olacak. Eleştiri yapıldığında, o eleştirilere cevap verebilecek, sizi savunacak insanlar olacak. Ben Ali Babacan'ın böyle bir toplumsal gücü olduğunu düşünmüyorum. Kimi ilde DEVA Partisi için ilgi olması, her ilde DEVA Partisi'ne ilgi olduğunu göstermiyor. Hem DEVA Partisi, hem de Gelecek Partisi ilçelerde örgütlenmek konusunda zorlanıyor."

Programın tamamını izlemek için  tıklayın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.