Amerika seçimlere terörle müdahale edecek!

Amerika seçimlere terörle müdahale edecek!
Yaklaşan yerel seçimler öncesi yaşanan gerginliğin gün geçtikçe arttığı şu günlerde Amerika tarafından bir açıklama yapıldı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi yaşanan gerginliğin gün geçtikçe arttığı şu günlerde Amerika tarafından bir açıklama yapıldı.
ABD'nin açıklamasına baktığımızda gördüğümüz tek şeyin seçimler dolaysıyla şu günlerde yaşanan gerginliğe bir yeni gerginlik katmaktan başka bir şey değil.
Çünkü gerek yerel de gerekse ulusalda yaşanan gerginliğin en üst seviyede olduğunu ve bu durumdan yararlanmak isteyen bir Amerika ve onun yandaşlarını ülkeyi karıştırma hesaplarını görmekteyiz.
Evet aşağıda yayınladığımız açıklamaya baktığımız da gördüğümüz tek şey hepimizin dikkatli olmasıdır.
Ve bir birimiz düşmemek olduğunu ortaya koymaktadır.
Aşağıda okuyacağınız açıklamayı kendi aramız da yaşadığımız gerginliğin ne aşamaya edildiğini de düşünmeliyiz..
O açıklama şöyle;
'ABD Dışişleri Bakanlığı Türkiye'ye yönelik seyahat uyarısını güncelledi. Bakanlık vatandaşlarından Türkiye'ye seyahatlerini yeniden gözden geçirmeleri uyarısında bulundu. Uyarıda, "Terör grupları Türkiye'ye yönelik olası saldırılar planlamaya devam ediyor" denildi. 
ABD Dışişleri Bakanlığı Türkiye genelinde seyahat riskini, 'seyahati yeniden gözden geçirin' anlamına gelen 'seviye 3' olarak belirtti. Terör ve keyfi tutuklamalara karşı vatandaşların uyarıldığı açıklamada bazı bölgelerde riskin daha fazla olduğunun altı çizildi. Bu bölgelerin başında Suriye ve Irak sınırına yakın yerlerin geldiği belirtildi.

Olası saldırılar planlanmaya devam ediyor
"Terör grupları Türkiye'ye yönelik olası saldırılar planlamaya devam ediyor" denilen açıklamada turistik bölgelerin, toplu taşıma araçlarının, pazar ve alışveriş yerlerinin, yerel yönetim binalarının, ibadethanelerin, parkların, büyük spor etkinlikleri ve kültürel etkinliklerin, eğitim kurumlarının, havaalanlarının ve diğer kamuya açık alanların teröristler tarafından hedef alınabileceği kaydedildi. Açıklamada teröristlerin daha önce bu yerleri hedef aldığı hatırlatıldı.
Güvenlik güçlerinin on binlerce kişiyi gözaltına aldığı belirtilen açıklamada bunlar arasında ABD vatandaşları da olduğu ve bu kişilerin terör örgütleriyle bağlantılı olduklarının iddia edildiği kaydedildi. Bu tutuklamaların birçok kez gizli tanıklar ve siyasi sebeplerle yapıldığı da ifade edildi.

Acil yardım hizmetinde sıkıntı 
yaşanabileceğini dile getirdiler

Uyarıda ABD vatandaşlarının Türkiye'den ayrılma yasağıyla karşı karşıya kalabildiği durumlar hatırlatıldı ve Türkiye hükümeti tarafından açık bir şekilde onaylanmayan gösterilere katılmanın ya da hükümeti eleştirmenin tutuklamayla sonuçlanabileceği yönünde de uyarı yapıldı.
Amerika'nın Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mardin, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van illerinde seyahat eden vatandaşlarına acil yardım hizmeti sunmada da sıkıntı yaşayabileceğinin altı çizildi. Türkiye'de çalışan Amerikalı kamu çalışanlarının bu illere yetkililerin izni olmadan seyahat etmeleri daha önce yasaklanmıştı.' 
İşte bu alçakça ve her seçim öncesi yapılan açıklamaya baktığımız da ülkeyi karıştırmak, turizme darbe vurmak ve insanları germek olduğunu görmekteyiz. 
Bu nedenle bu tür açıklamaları hem dikkate alıp, hem de almadan, ama bir birimiz de yemeden dikkatli olmalıyız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.