Asansör faciasında hayatını kaybeden Zeren Ertaş’ın babası: 'Devlete olan inancımı kaybettim'

Asansör faciasında hayatını kaybeden Zeren Ertaş’ın babası: 'Devlete olan inancımı kaybettim'
KYK yurdunda arızalanan asansörün düşmesi sonucu hayatını kaybeden Zeren Ertaş’ın babası Akın Ertaş, Aydın Valisi Yakup Canbolat’a sitem ederek “Devlete olan inancımı kaybettim." dedi.

Aydın'da, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda arıza yapan asansörden çıkmaya çalışan Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Zeren Ertaş'ın (22) sıkışarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Zeren Ertaş'ın, acı haberi alarak eşi Akın Ertaş ile Aydın'a gelen annesi Serpil Ertaş, rahatsızlandı.

Aydın Valisi Yakup Canbolat, Ertaş çiftini hastanede ziyaret edip, başsağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vali Canbolat, hastanede görüştüğü Akın Ertaş'a yaşanan talihsiz kazanın ardından gerekli adli ve idari işlemlerin başlatıldığını ve konunun takipçisi olduklarını belirtti.

Zeren Ertaş’ın babası Akın Ertaş, ise Aydın Valisi Yakup Canbolat’a “Devlete olan inancımı kaybettim. Çocuğumu ilk defa devlete emanet ettim ama devlet benim çocuğuma 20-25 gün bakamadı” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.