'Askıda Fatura' uygulaması Aydın'da da başlıyor

'Askıda Fatura' uygulaması Aydın'da da başlıyor
İBB tarafından başlatılan "Askıda Fatura" uygulamasına katılan belediye sayısında bir artış daha yaşandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi'nin ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi de uygulamaya katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ve İzmit Belediyesi'nin katıldığı "Askıda Fatura" uygulamasına katılan son belediye Aydın Büyükşehir Belediyesi oldu.

Yarın başlıyor
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Belediye Meclisi Olağanüstü Toplantısında yaptığı açıklamada yarından itibaren "Askıda Fatura" uygulamasının başlanacağını duyurdu. Aydın'da da 13 Mayıs'tan itibaren başlayacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, uygulamanın tüm Türkiye'ye yayılması dileğinde bulundu.

"Aydın'dan tüm Türkiye'ye yayılacağını ümit ediyorum"
Başkan Çerçioğlu gündem maddelerinin görüşülmesi öncesi yaptığı konuşmada, koronavirüs salgını ile mücadelenin devam ettiğini belirterek, "Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Dayanışmamızı büyütmek ve yardımlaşmamızı arttırmak adına yarından itibaren, 'Askıda Fatura' uygulamamızı başlatıyoruz. Bu uygulama ile Aydın'daki ve Aydın'ın dışındaki hayırsever vatandaşlarımız, ihtiyaç sahiplerine destekte bulunarak, birlik ve beraberliğimize daha da anlam katacağını düşünüyorum. İyilik bulaşıcıdır, İstanbul'dan Aydın'a, Aydın'dan tüm Türkiye'ye yayılacağını ümit ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.