Avukat Celal Ülgen hastaneye kaldırıldı!

Avukat Celal Ülgen hastaneye kaldırıldı!
Birçok davada avukatlık yapan Celal Ülgen’in rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Kızından Ülgen’in durumuna ilişkin ilk açıklama geldi.

Ergenekon ve Balyoz davalarından bu yana pek çok önemli davada avukatlık yapan Cela Ülgen’den kötü haber. Beynine giden damarlarda tıkanıklık olan Celal Ülgen’in beyne giden ana damarına stent takıldı. Ülgen’in tedavisi hastanede devam ediyor.

Cumhuriyet’e babasının durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Celal Ülgen’in kızı Deniz Ülgen, ünlü avukatın sağlığının iyiye gittiğini dile getirdi. 76 yaşındaki Ülgen’in sağlık durumuna ilişkin bir bilgi de meslektaşı Hüseyin Ersöz’den geldi.

Kişisel sosyal medya hesabından Celal Ülgen’in rahatsızlığına ve son sağlık durumuna ilişkin bir açıklamada bulunan Ersöz şunları söyledi:

“Meslek büyüğüm Av. Celal Ülgen’in rahatsızlığını üzülerek öğrendim. Hayati tehlikeyi atlatan ve hastanede tedavisi devam eden üstadıma şifa diliyorum. Onunla yürünecek çok yol, verilecek çok mücadelemiz var! Biran önce meslektaşlarının arasına dönmesi dileğiyle.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.