Turistlerin havai fişek gösterisi beklerken uğradığı hayal kırıklığı..

Turistlerin havai fişek gösterisi beklerken uğradığı hayal kırıklığı..
İstanbul'a gelen turistler, Boğaz Köprüsü'nde hava fişek gösterileri bekledikleri sırada aslında hiç beklemedikleri bir manzarayla karşılaştı.

Her yılbaşı İstanbul'un pek çok noktası adeta renkli görüntülere sahne olurken, bu yıl hem şehitlerimizin kaybı sebebiyle hem de Filistin'de yaşanan katliamlar nedeniyle ülkemizin pek çok noktasında gösteri, etkinlik ve konserler yılbaşı gecesinde iptal edildi.

Alınan bu kararı bilmeyen turistler, İstanbul Boğazı'nda 2024 yılına girmeye son dakikalar kala köprüye nazır bir alanda ellerine aldıkları cep telefonlarıyla havai fişek gösterilerinin yapılmasını beklerken, hiç ummadıkları bir manzarayla karşılaştı.

Boğaz'da gösteri yapılmayınca hayal kırıklığına uğradılar

Turistler merakla havai fişek gösterilerini bekledikleri sırada 2024 için geri sayıma başlayan kalabalık, ardından herhangi bir ışık gösterisi ya da havai fişek atılmamasına çok şaşırdılar.

bogaz.jpg

Boğaz'ın karşı tarafında atılan havai fişekler de güçlükle görününce ortaya ilginç anlar çıktı. Yaşanan o anlarda bir Türk yaşanılan anları 2024 yılında İstanbul'da hava fişek atılmayışını böyle kaydetti.

İşte turistlerin o anları..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.