Bakan Kurum'dan Kanal İstanbul açıklaması: 'İmar planlarını onayladık'

Bakan Kurum'dan Kanal İstanbul açıklaması: 'İmar planlarını onayladık'
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Twitter'dan paylaştığı bir videosunda Kanal İstanbul için imar planlarının onaylandığını ve askıya çıkarıldığını açıkladı.

Bakan Kurum, , 'Kanal İstanbul Projesi için imar planlarını onayladık ve askıya çıkardık. Bu çerçevede adımlarımızı hızlı bir şekilde atarak Kanal İstanbul'u ülkemize, aziz şehrimize kazandıracağız' yazarak paylaştığı videoda Kanal İstanbul ile ilgili şunları söyledi:

"Kanal İstanbul projesine ilişkin daha önce 1/100.000, 1/5.000 ve 1/1.000 uygulama imar planlarını askıya çıkarmışıtk. Vatandaşlarımızdan gelen talepler, belediyelerimizden, kamu kurum ve kuruluşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda, yapılan itirazlar doğrultusunda bu itirazları değerlendirdik."

"Yine 1/100.000'lik planımızı geçen hafta itibariyle askıya çıkardık. 5.000-1.000 uygulama imar planlarını da itirazları değerlendirmek, vatandaşlarımızın sorunlarını, problemlerini çözerek İstanbul'umuza değerine değer katacak Kanal İstanbul projemiz için uygulanan imar planlarını onaylamış ve askıya çıkmış bulunuyoruz. Ve bu çerçevede inşallah, adımlarımızı da hızlı bir şekilde atmak suretiyle, Aziz İstanbul'umuza Kanal İstanbul projesini kazandırıyor olacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.