Bankalar Uçuşa Geçti! Emekli Promosyonlarında Görülmemiş Rakam! 10 Bin Liraya…

Bankalar Uçuşa Geçti! Emekli Promosyonlarında Görülmemiş Rakam! 10 Bin Liraya…
Özellikle EYT kapsamında yeni emekli olmaya hak kazananların başvurduğu banka promosyon tutarlarına güncelleme geldi.

Fatma Müge Yücetürk - Bankaların, maaşlarını taşıyan emeklilere sunduğu ayrıcalıklar devam ediyor. Bu bankalar arasında öne çıkanlardan biri de İş Bankası oluyor. Banka, hem EYT kapsamında yeni emekli olanlara hem de emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlara rekor promosyon ücretleri sunuyor. İşte 2023 Haziran ayı İş Bankası emekli promosyon tutarları…

Emekli promosyonlarını en yüksek tutarlarla vatandaşlara sunan bankalardan biri olan İş Bankası, yeni güncellediği tutarları kamuoyu ile paylaştı. Buna göre, 30 Haziran 2023 tarihine kadar süren kampanya kapsamında emeklilere 7 bin 500 TL’ye varan promosyon fırsatı sunuluyor.

İlk maaş ödemesini İş Bankası’ndan almak isteyen Bağ-Kur, SSK ve Emekli Sandığı kapsamındaki emekliler ve emekli maaşını taşımak isteyen kişiler, nakit promosyon almaya hak kazanıyor.

İş Bankası, 7. 500 TL promosyonun yanı sıra müşterilerine bankacılık ve kredi kartı işlemlerinde de çeşitli avantajlar sunuyor.

İş Bankası emekli promosyonu başvuruları İşCep’ten ve banka şubelerinden gerçekleştirilebiliyor.

Emekli maaşı 3 bin 500 TL’nin altında olanlara 4.500 TL, maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.250 TL, emekli aylığı 7.500 TL ile 10.00 TL arasında olan emeklilere 6.750 TL ve maaşı 10 bin TL’nin üzerinde olan vatandaşlara ise 7.500 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.