Devlet Bahçeli'den 'Geççek' açıklaması!

Devlet Bahçeli'den 'Geççek' açıklaması!
MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM'deki grup toplantısında megastar Tarkan'ın sosyal medyanın gündemine oturan Geççek şarkısı hakkında açıklama yaptı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM'deki grup toplantısında megastar Tarkan'ın sosyal medyanın gündemine oturan Geççek şarkısı hakkında açıklama yaptı.


Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şöyle oldu:

Türk müziğinin meşhur yorumcusu Tarkan bir şarkı sözü yazıp bunu da seslendirdi. Akbabalar leşe nasıl üşüşürse bu şarkıya da aynen musallat olanlar çıkmıştır. Ve hepsi meydandadır.

Tarkan geçecek diyor bunu da Anadolu'da yaygın bir ağız şivesi ile söylüyor. Elbette geçecek zor günler geçecek. Zillet geçecek. Terör geçecek, Sıkıntılar geçecek. Salgın geçecek. Felaketler geçecek. Allah'ın izniyle de buna da az kaldığı görülecek. 

6 rakamına dikkat buyurunuz. Bu rakamı terse çevirdiğinizde tabiatıyla 9 rakamı ortaya çıkar. Mesele bakmak değil görmek, görüneni tüm beraaklığı ile göstermektir. Biz 6'ya bakınca gördüğümüz 6 oktur. Yuvarlık masa çerçevesinde kurulan tuzaktır, tertiptir, tezgahtır, karamsarlıktır, kumpastır. Türkiye'nin sırtına bindirilmek istenen ağır külfettir. 6'yı çevirip 9 rakamına bakınca gördüğümüz huzurdur, havaya kaldırılan 9 tuğdur. 9 ışıktır. Sosyal ve ekonomik sorunların süratle geçeceğinin müjdesidir. Cumhur İttifakı'nın 2023'te açık ara önce geçeceğininm simgesidir. 

Nitekim çoğu gitmiştir azı kalmıştır. Tarkan şarkı sözleriyle covid-19 dönemini kastettiğini söylüyor. Hayır diyorlar. İktidarı kast ettin, onların gideceğini söyledin dayatmasında bulunuyorlar. Niyet okuyucuları mevziye girerek fitne yayıyorlar. Ayıptır ayıp. Bu saptırmanın bu gafilce kandırmanın kime ne faydası vardır. İktidar şarkıyla kurulmadı, hükümet şarkıyla oluşmadı. Velev ki iddialar doğru olsa bile şarkıyla yıkılamaz, bu tekerlek bu tümsekte kalamaz. Buradan zillet ittifakına ekmek çıkmaz, Tarkan'dan zilletin Tarzan'ı çıkartılamaz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.