Ekrem İmamoğlu’ndan Vehbi Orakçı’ya: Onun yanlışları yüzünden aday oldum ve kazandım!

Ekrem İmamoğlu’ndan Vehbi Orakçı’ya: Onun yanlışları yüzünden aday oldum ve kazandım!
Mevzular Açık Mikrofon programına katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı ile ilgili kendisine yöneltilen soruya çok konuşulacak bir yanıt verdi.

DAMGA ÖZEL - GAIN’de yayınlanan ve moderatörlüğünü Oğuzhan Uğur’un üstlendiği Mevzular Açık Mikrofon programına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin İBB adayı olan Ekrem İmamoğlu katıldı. Programda çarpıcı açıklamalara imza atan Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü ilçesinin kurucu belediye başkanı ve yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nden Beylikdüzü Belediye Başkan adayı olan Vehbi Orakçı hakkında da konuştu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı’nın ilçede yaptıklarını eleştirerek, “Onun yüzünden belediye başkanlığına aday oldum ve kazandım” dedi.

İmamoğlu programda kendisine yöneltilen, “Vehbi Orakçı’nın Yaşam Vadisi benim projemdi açıklaması hakkında ne diyeceksiniz?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Ben size Vehbi Orakçı’nın neler yaptığını anlatayım mı? Ben o adamın yaptığı yanlışlar yüzünden belediye başkanlığına aday oldum ve kazandım. Beylikdüzü hafriyattan para kazanma yeri oldu o detaylara girmeyelim. Ama o iyi olmayan belediyecilik iyi ya da kötü benim gibi bir belediyeci kazandı. Yoksa benim yerim yoktu onun sayesinde aday oldum ve kazandım.”

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.