Engin Polat'a 'intihar etmek istiyorum' demişti: Avukatından ilk açıklama geldi

Engin Polat'a 'intihar etmek istiyorum' demişti: Avukatından ilk açıklama geldi
Dilan Polat'ın telefonda eşine “intihar etmek istiyorum” dediği iddialarının ortaya atılmasının ardından Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı Osman Eryiğit'ten açıklama geldi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti tutuklanmıştı.

Öte yandan sosyal medya fenomeni Banu Parlak’a ait güzellik merkezine yapılan silahlı saldırıya ilişkin Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında şüpheliler Dilan Polat, Engin Polat ve babası Sezgin Polat, “Birden Fazla Kişi Tarafından Birlikte Silahla Tehdit suçuna azmettirme” suçundan tutuklanmıştı.

Son olarak Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Dilan Polat'ın Çorlu cezaevinde kalan eşi Engin Polat’la telefon görüşmesi yaptığı ve telefonda eşine “intihar etmek istiyorum” dediği ortaya çıkmıştı.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı Osman Eryiğit, söz konusu yer alan iddialara açıklık getirdi.

Eryiğit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Dilan Polat ile görüştüğünü ve güçsüz olduğuna, intihar edeceğine dair yapılan manipülasyonlara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi. Dilan Polat'ın kızı ile görüştüğünü aktaran Eryiğit, iyi durumda olduğunu ve yüzünün güldüğünü belirtti. Öte yandan Eryiğit, Dilan Polat'ın bambaşka insana dönüşmüş durumda olduğunu ve tahliye olması durumunda sevenlerinin çok farklı bir Dilan'la karşılaşacağını düşündüğünü ifade etti.

Eryiğit, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Müvekkilim Dilan Polat'ın yanından biraz önce çıktım, Dilan'ın güçsüz olduğuna, intihar edeceğine dair yapılan manipülasyonlara itibar etmemenizi öneririm. Bugün kızıyla görüşmüş gayet iyi durumda, yüzü gülüyordu. 'Suçsuz olduğumu biliyorum, sadece bunun anlaşılması için sabırla bekliyorum' dedi. Dilan bambaşka insana dönüşmüş durumda. Tahliye olması durumunda sevenlerinin çok farklı bir Dilan'la karşılaşacağını düşünüyorum. Mektuplar için herkese teşekkür etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.