Feyza Altun yıllarca tacize uğradığını açıkladı

Feyza Altun yıllarca tacize uğradığını açıkladı
Daha önce DAMGA'nın "Feyza Altun da cinsel saldırıya mı uğradı?" başlığı ile manşete taşıdığı haberden aylar sonra Avukat ve aktivist Feyza Altun, sosyal medya hesabından yayınladığı bir dizi tweetle çocuk yaşta uğradığı istismarı ifşa etti.

N.Ç. isimli akrabası tarafından 7 yaşından 12 yaşına kadar istismara uğradığını anlatan Altun, elinde istismarın itiraf edildiği ses kayıtlarının da olduğunu ifade etti.

Ses kaydını ve istismarcı akrabasının ismini açıklayacağını kaydeden Altun, “Aman sanılmasın unuttum, adli tıp raporunu bekliyorum” dedi. İşte Altun’un o paylaşımları: “Beni çocukken istismar eden akrabam N.Ç. (Ne zaman adımı açıkça yazacak diye uykuların kaçsın çünkü yazacağım).Ses kaydında itiraf edip “Ben çocuktum (19) cahildim ama sen (7) de beni severdin” dediğinde deliye dönmüştüm. Sonra onun kız kardeşleri ablam dediğim insanlar benim o yaşta ona sarıldığım fotoları bulup dava hazırlığı yapmışlar. Bir tanesi de bilinçli anne takılıyor kızıyla bloglar falan ama bilinçten zerre eser yok. Söylediğimde beni her yerden engellemişti. Onu da konuşacağız.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.