Gaziantep'te 'Narko Şahin- 27' operasyonu: 16 uyuşturucu satıcısı gözaltında

Gaziantep'te 'Narko Şahin- 27' operasyonu: 16 uyuşturucu satıcısı gözaltında
Gaziantep'te 830 polisin katılımıyla gerçekleştirilen 'Narko Şahin- 27' operasyonunda, 16 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı.

Gaziantep'te başlatılan 'Narko Şahin- 27' operasyonu kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün öğle saatlerinde aralarında Özel Harekat ekiplerinin de bulunduğu 830 polisin ve narkotik köpek Max'ın da katılımıyla Yeditepe, Güneykent ve Karataş mahallelerine baskın yaptı. Uyuşturucu satıcılarına ait olduğu tespit edilen 12 adrese eş zamanlı yapılan baskınlarda mahallelerin giriş ve çıkışları kapatıldı, sokaklar ablukaya alındı. Ekipler bazı adreslere kapıları koçbaşıyla kırarak girerken, adreslerde yapılan arama sonucu bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek operasyonla ilgili, '' Narko-Şahin' uygulamamız çerçevesinde Yeditepe bölgesindeyiz. Helikopter destekli operasyonumuzda bölgeyi abluka altına aldık. Gazianteplilere anlayışından ve destekleyici tavırlarından dolayı ve bizim bu mücadelemizden dolayı bize güç verdiler, teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.