Geç kalan yolcu THY uçağını karıştırdı! Acil durum butonunu kırdı

Geç kalan yolcu THY uçağını karıştırdı! Acil durum butonunu kırdı
İstanbul- Lefkoşa seferi öncesi yolcu alımını tamamlayan Türk Hava Yolları (THY) uçağında bir kadın yolcu ortalığı karıştırdı.

DHA - İstanbul- Lefkoşa seferi öncesi yolcu alımını tamamlayan Türk Hava Yolları (THY) uçağında bir kadın yolcu ortalığı karıştırdı. Sefere geç kaldığı için acil durum butonunun kırarak önce körüğe giren sonra da uçağa binen kadın yolcu polis tarafından uçaktan indirildi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı'nda meydana gelen olayda, THY'nin TK-962 sefer sayılı TC-JPL kuyruk tescilli Airbus A320 tipi uçağı, Ercan Havalimanı'na hareketi için yolcu alımını tamamlandı.

Yer hizmetleri görevlinin yolcuların uçağa biniş işlemlerini tamamlanmasının ardından uçağın bulunduğu kapıdan ayrıldı. Bu sırada sefere geç kalan bir kadın yolcu uçağın kapısında bulunan acil durum butonunu kırarak körüğe girdi. Kadın yolcu bu sırada uçağın kapısında bulunan ve kendisini engellemeye çalışan görevliyi iterek uçağa girdi ve koltuğa oturdu. Bu sırada uçağın kaptan pilotu olay yerine polisin gelmesini istedi. Acil durum butonunu kıran ve görevliyi iterek uçağa binen kadın yolcu polis tarafından uçaktan indirildi. Yolcunun uçaktan indirilmesinin ardından THY uçağı seferini yapmak üzere yaklaşık bir saat gecikmeyle saat 19.35'te İstanbul Havalimanı'ndan kalktı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.