İddia: Mossad ajanına önce vatandaşlık sonra da Sağlık Bakanlığı’nda iş verilmiş

İddia: Mossad ajanına önce vatandaşlık sonra da Sağlık Bakanlığı’nda iş verilmiş
İYİ Partili Turhan Çömez, Mossad ajanı olduğu gerekçesiyle yakalanan şahsın önce vatandaşlık, sonra da Sağlık Bakanlığı’nda iş verildiğini iddia etti.

İsrail İstihbarat Servisi Mossad'a çalıştıkları iddiasıyla Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri yürüttükleri tespit edilenlere yönelik yapılan operasyonla gözaltına alınan 34 şüpheliden 15'i tutuklanmıştı.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Mossad'a çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan şüphelinin fotoğrafını paylaşarak çarpıcı iddialarda bulundu.

Çömez, şüpheliye önce vatandaşlık verildiğini sonra da Sağlık Bakanlığı’nda iş verildiğini ileri sürdü. "Bu adam elini kolunu sallayarak ülkemize geldi" diyen Çömez "Güvenlik soruşturması yapılmadı. Diplomasına bakılmadı. Sınavlara sokulmadı. Önce vatandaşlık, sonra da Sağlık Bakanlığı’nda iş verildi. Meğer Mossad ajanıymış. Hay Allah, biz de onu muhacir kardeşimiz sanıyorduk!" ifadelerine yer verdi.

Sonrasında ikinci bir paylaşımda bulunan Çömez, durumun daha da vahim olduğunu söyleyerek "Adam Mısırlı, hiç Türkçe bilmiyor" dedi ve şüphelinin topladığı istihbaratı Avrupa’daki Mossad ajanlarına aktardığını kaydetti. Öte yandan paylaşımında binlerce Türk sağlık çalışanın açıkta beklediğine dikkat çeken Çömez, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı etiketleyerek "İşsizlik diz boyu, sen bunu nasıl olur da Türk vatandaşı yaparsın, devlet memuru yaparsın" diye sordu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.