İletişim Başkanı Altun'dan Devlet Bahçeli'nin önerisine destek!

İletişim Başkanı Altun'dan Devlet Bahçeli'nin önerisine destek!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'milli ve şuurlu vatansever gençlerin İletişim Fakültelerini tercih etmeleri' çağrısına destek verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün öğlen saatlerinde Twitter hesabından yaptığı bir açıklamayla; 'milli ve şuurlu vatansever' gençlere, İletişim Fakültelerini tercih etme çağrısında bulundu. Bahçeli açıklamasında, "Medyayı kuşatma altına almış, yabancı ve yozlaşmış ideolojilere saplanmış gazeteci ve yorumculardan Türkiye’yi arındırmak amacıyla, milli ve şuurlu vatansever gençlerimizi üniversite tercihlerinde İletişim Fakültelerini dikkate almalarının milli bir görev olduğuna inanıyorum." dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan destek

MHP lideri Bahçeli'nin bu çağrısına ilk destek ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. Fahrettin Altun da Twitter hesabından Bahçeli'nin ilgili paylaşımını alıntılayarak, "MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli’ye bu anlamlı çağrısından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemizin menfaatlerine karşı medyanın önemli bir bölümü 5. kol faaliyeti yürütüyor. Yalanlar üzerine inşa ettikleri gündemlerini hakikatin sesiyle buluşturmalıyız." açıklamasında bulundu.

Bu medya kuşatmasını da kırmak ve sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada hakikatin sesini yükseltmek için sürdürülen iletişim seferberliğinde herkese büyük sorumluluk düştüğünü vurgulayan Altun, "Ülkemizin her bir ferdinin bu mücadeleye omuz vereceğine yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanlığı olarak Türkiye'nin haklı davasını dünyaya anlatma mücadelesinde İletişim Faküktelerinin de önemli payldaşlar arasında yer aldığını belirten Fahrettin Altun, "İletişim Fakültesi hocalarımızı, öğrencilerimizi ve tüm gençlerimizi Türkiye’nin iletişimini birlikte yapmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.