İmamoğlu’nun “Rakibimi biliyorum” dediği kişi kim? İsmail Saymaz açıkladı…

İmamoğlu’nun “Rakibimi biliyorum” dediği kişi kim? İsmail Saymaz açıkladı…
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday olması beklenen Ekrem İmamoğlu’nun sık sık tekrarladığı “İstanbul’da rakibimi biliyorum” sözleri ile kimi işaret ettiği belli oldu.

Gazeteci İsmail Saymaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “rakibimi biliyorum” sözlerine açıklık getirdi. Bilindiği gibi Ekrem İmamoğlu, İstanbul için yeniden aday olacağını açıklamasının ardından birkaç kez “rakibimin kim olduğunu biliyorum” ifadelerini kullanmıştı. İnmamoğlu’nun bu sözleri merak uyandırırken İBB Başkanının bu ifadelerle kimi işaret ettiği ortaya çıktı.

Rakipleri sorulunca aynı yanıtı veriyordu

Geçtiğimiz gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir görüşme yaparak bunu köşesine taşıyan İsmail Saymaz, İmamoğlu’nun rakibini açıkladı. Ekrem İmamoğlu’na İBB için konuşulan rakiplerine yönelik bir soru yönelten Saymaz, İBB Başkanını rakibi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı gördüğünü ifade etti.

İmamoğlu ne demişti?

Ekrem İmamoğlu, İsmail Saymaz’a yaptığı açıklamada, “Ben İstanbul için rakibimi biliyorum, diğer adaylar beni çok ilgilendirmiyor” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.