İrfan Değirmenci Halk TV ile yollarını ayırdı: 'Koltuğa alışmak çok fena bir şey'

İrfan Değirmenci Halk TV ile yollarını ayırdı: 'Koltuğa alışmak çok fena bir şey'
Halk TV Ana Haber program sunucusu İrfan Değirmenci Halk TV ile yollarını ayırma kararı aldığını duyurdu.

Türkiye İşçi Partisi'nden İzmir Milletvekili adayı olan ve Halk TV'den istifa etme kararı alan İrfan Değirmenci, Meclis'e girememiş sonrasında da ekranlara geri dönmüştü.

Değirmenci, Halk TV Ana Haber programının kapanışında izleyicilerine veda etti. Sosyal medya hesabından da aynı açıklamayı paylaşan Değirmenci, "Koltuğa alışmak çok fena bir şey. İnsan, toplumun yararına koltuktan da feragat edebilmeli çıkarlarından ve paradan da. Çünkü paradan çok daha önemli şeyler var hayatta." dedi.

Değirmenci Twitter‘dan şunları yazdı:

"Koltuğa alışmak çok fena bir şey. İnsan, toplumun yararına koltuktan da feragat edebilmeli çıkarlarından ve paradan da. Çünkü paradan çok daha önemli şeyler var hayatta. Dayanışma, mücadele, ezene karşı ezilenden yana, adalatten, haktan, emekten yana olmak gibi. Eleştirdigine dönüşmemek, hırsları uğruna insanlığını kaybetmemek, kendini vazgeçilmez saymamak gibi.

Kendini güç ve para sahibi olduğu alanda , partide, şirkette Olimposun zirvesinde bir mitolojik kahraman sananlara asıl gücün halkın sivil örgütlü mücadelesi oldugunu hatırlatmak gerekir. Ezene karşı mücadelenin bin bir yolu var. Her zaman yeni yollar bulmak mümkün. O yollardan biri televizyon. Etkili de bir yol. Ama tek yol degil. Velhasılı kelam yolu eşitlik, özgürlük, adalet mücadelesinden geçenlerle yoldaşlık yapacağımız yeni yollar mutlaka bulunur. En kısa sürede yeniden buluşmak, yeni yolları birlikte yürümek ümidiyle..."

HALK TV'DEN AÇIKLAMA

Kanaldan ayrıldığını duyurmasının ardından Halk TV'den de açıklama geldi. Yapılan açıklamada İrfan Değirmenci'ye Türkiye İşçi Partisi saflarında sürdüreceği mücadelede başarılar dilendi.

Halk TV tarafından şu açıklama yapıldı:

Halk TV ailesi ve arkadaşları olarak İrfan Değirmenci'ye bundan sonra Türkiye İşçi Partisi (TİP) saflarında sürdüreceği mücadelede başarılar diliyoruz.

Halk TV'ye katkıları için teşekkür ederken siyaset arenasında da gazetecilikte gösterdiği başarıyı tekrarlayacağına inanıyoruz. Yolun açık olsun İrfan Değirmenci."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.