İşte Halk TV ile CHP arasındaki iplerin koptuğu o görüntü!

İşte Halk TV ile CHP arasındaki iplerin koptuğu o görüntü!
Halk TV ile ilişkisini sonlandırma kararı alan CHP’de bu talebin bizzat Kılıçdaroğlu’ndan geldiği öğrenilirken CHP liderinin bu görüntüden sonra düğmeye bastığı öğrenildi.

DAMGA ÖZEL - CHP ile Halk TV arasında yaşanan kopuşun ardından tartışmalar sürüyor. Kanal ile parti arasında iplerin kopmasına neden olan olay ortaya çıkarken, Kılıçdaroğlu’nun “Yeni bir A Haber’e gerek yok” diyerek bu kararı verdiği öğrenildi.

İddiayı Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi gazeteci Mehmet Mert bugün detayları ile köşesine taşıdı. Mert, 25 Temmuz 2023 Salı günü Damga Gazetesi’nin manşetinde de “70 milyonluk protokol” başlığı ile yer alan ve büyük ses getiren olayın detaylarına bugün gazetedamga.com.tr’de kaleme aldığı yazısında yeni detaylar ile bir kez daha değindi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Halk TV ile ilişkinin bitirilmesi yönünde adım atmasına neden olan olayı da aktaran Mert, Halk Tv Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu’na da dikkat çeken sorular yöneltti.

İşte Mehmet Mert’in tüm gerçekliği ile kaleme aldığı yazısında aktardığı Halk TV - CHP ayrılığına neden olan olay ve tüm yaşananlara dair o satırlar:

Halk Tv giderek A-Haber olma yolunda!

Yine haberimizde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 270 belediye başkanı önünde, 60 PM üyesi önünde; ‘Halk TV giderek A-Haber’in yerini alıyor. Türkiye’de yeni bir A-Haber’e gerek yok” diyerek anlaşmanın feshedilmesini bizzat kendisi istedi diyoruz. Mahiroğlu yayında ısrarla, ‘Kemal beyin böyle şeylerden haberi yoktur. Gündemi çok yoğun olduğu için duymamıştır’ diyor.

Altaylı: Nasıl duymaz, ülke çalkalanıyor!

Fatih Altaylı ise; ‘Allah aşkına nasıl duymaz. Bunu duymayan genel başkanın daha neden haberi olsun. Günlerdir ülke gündemi bununla çalkalanıyor’ diyerek tebessüm ediyor.

*

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem’i de ‘karanlık adam’ ‘Ne olduğu belli olmayan kişi’ diye suçlayan Mahiroğlu’na bir soru daha gelsin.

“Eren Erdem ‘karanlık adam’ ise…”

Eren Erdem’i o göreve atayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Şayet Eren Erdem ‘Karanlık Adam’ ise Kılıçdaroğlu’da bu durumda aynı suçlamaya maruz kalmış olmaz mı?

*

Bu görüntü ipleri kopardı, Kılıçdaroğlu düğmeye bastı!

Ne zaman ki Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Ankara yürüyüşü sonrası Halk TV’den canlı veriliyor yayında koltuk fırlattırılıyor. İşte ipler o zaman kopuyor.

Bu görüntüleri gören Kılıçdaroğlu düğmeye basarak bizzat emrediyor; ‘Halk TV ile olan reklam protokolü sonlanacak’

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.