İYİ Parti’nin İstanbul için düşündüğü isim ortaya çıktı!

İYİ Parti’nin İstanbul için düşündüğü isim ortaya çıktı!
Yerel seçimlere sekiz ay kala partilerin aday belirleme süreçleri devam ediyor. İYİ Parti, büyükşehirlerde ittifak kurulmaması halinde aday göstereceği isimleri netleştirmeye başladı.

2024 yılının mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde partilerin çalışmaları devam ediyor. Seçimler öncesinde ittifak olmaması halinde kendi adayları ile seçime gidecek olan partiler de önemli bölgeler için öne çıkan isimleri değerlendirmeye başladı. Son olarak İYİ Parti’nin İstanbul ve Ankara için belirlediği adayların netleştiği iddia edildi.

İşte İstanbul için düşünülen o isim!

TV100’den Deniz Gürel’in iddiasına göre, İYİ Parti’nin kendi adayları ile seçime girmesi halinde bazı kentler için belirlediği isimler ortaya çıktı. Buna göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için İYİ Parti’nin önde gelen isimlerinden Buğra Kavuncu’nun adı ön plana çıkıyor. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı da yapan Kavuncu, 14 Mayıs seçimlerinde İstanbul milletvekili seçilerek TBMM’ye girmişti.

depophotos-16631013-16-9-1603367013.jpg

Ankara’da kim öne çıkıyor?

Öte yandan İYİ Parti kulislerinde konuşulan bir diğer bölge ise başkent Ankara oluyor. Partide Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylı için ise İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker’in ismi öne çıkıyor.

aksenerin-sessizligi-konusulurken-iyi-partiden-dikkat-ceken-itiraf-sqxu-jpg.webp

İddialara göre bu iki ismin adaylığına herhangi bir yerel seçim ittifakı olmaması halinde kesin gözüyle bakılıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.