Katolik kilisesine tehdit mektubu gönderildi!

Katolik kilisesine tehdit mektubu gönderildi!
Geçtiğimiz pazar günü İstanbul Sarıyer’de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’ne düzenlenen silahlı saldırının ardından bugün de Katolik Kilisesi’ne tehdit mektubu gönderildiği ortaya çıktı.

İstanbul’da Sarıyer’de düzenlenen kilise saldırısından birkaç gün sonra başka bir kiliseye de tehdit mektubu gönderildi. Kilise avukatları olayla ilgili şikayette bulundu.

Sözcü Gazetesi köşe yazarı İsmail Saymaz, kiliseye yönelik mektuplu tehdidi köşesine taşıdı. Tehdit mektubunun İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan İstiklal Caddesi üzerinde yer alan San Antuan Katolik Kilisesi’ne gönderildiği öğrenildi. Vatikan’a bağlı kiliseye tehdit Esenyurt ilçesinden gönderilen mektupta Kabe ve Türk bayrağı çizimleri olduğu da açıklandı.

İlgili tehdit mektubunu gönderen Ş.D. hakkında St. Antuan Kilisesi avukatı Afşin Hatipoğlu’nun şikayetçi olduğu öğrenildi.

İsmail Saymaz’ın yazısının ilgili bölümünde şu ifadeler yer aldı:

“Sarıyer’deki Santa Maria İtalyan Kilisesi’ne yapılan saldırıdan sonra dün yine Vatikan’a bağlı San Antuan Katolik Kilisesi’ne tehdit mektubu gönderildi.

İstanbul Esenyurt’tan Ş.D. adlı kişi tarafından gönderilen mektupta Kabe’nin ve Türk bayrağının karakalem çizimi var. Kilise avukatı Afşin Hatipoğlu şikayetçi oldu.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.