Meral Akşener Levent Gültekin'in iddialarını yargıya taşıyacak: 'Bu mesele kişisel değil'

Meral Akşener Levent Gültekin'in iddialarını yargıya taşıyacak: 'Bu mesele kişisel değil'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gazeteci Levent Gültekin'in iddialarını kabul etmedi ve mahkemeye vereceğini söyledi.

Gazeteci Levent Gültekin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le bir buçuk yıl önceki gerçekleştirdiği telefon görüşmesine dair çarpıcı iddialarda bulundu.

Gültekin Akşener'in kendisiyle görüşmesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında "Bunlar kendilerini ne zannediyor. Belediyenin parası ile anket yaptırıyorlar, kendilerini önde gösteriyorlar. Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum. Ben onlara geçit vermem." dediğini ileri sürmüştü.

FOX TV’de İlker Karagöz’ün konuğu olan Akşener, Gültekin'in iddialarını yalanlayarak videolarını mahkemeye vereceğini söyledi.

Gültekin’in üç videosunu mahkemeye verdiğini dile getiren Akşener, söz konusu videoyu da mahkemeye vereceğini söyleyerek "Öyle bir sözüm olmadı, bir sürü hakaretvari sözleri var." dedi.

Gültekin ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bu mesele kişisel bir mesele değil, seçim sürecindeki rolünü açığa çıkarma meselesidir." ifadelerini kullandı.

Gültekin konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

1,5 yıldır, sonucunu seçimde gördüğümüz siyasetteki oyunu ve aktörlerini ifşa etmeye çalışıyorum. Bu çabama ve konuşmalarımdaki bütünlüğe bakmadan paylaştığım bilgileri kişisel dedikodu olarak değerlendirmek ya oyunun görülmesini engellemek ya da olaylara yüzeysel bakmaktır. Bunca yaşanana rağmen bu oyunu görememek ise en hafif tabirle siyasi körlüktür.

Meral Akşener kendisine yönelttiğim sorulardan ve bazı iddialarımdan dolayı beni mahkemeye vereceğini söylemiş, bu aşamadan sonra konuyu bütün ayrıntılarıyla artık mahkemede konuşuruz, sonucunu hep birlikte göreceğiz. Bu mesele kişisel bir mesele değil, seçim sürecindeki rolünü açığa çıkarma meselesidir.

İlgili Haberler

Kaynak:Mustafa Dolu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.