Muharrem İnce o tarihi işaret etti, sabır istedi: 'Her şey memleket için'

Muharrem İnce o tarihi işaret etti, sabır istedi: 'Her şey memleket için'
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, tarih vererek "Sabretmenizi rica ediyorum. Her şey Memleket için." dedi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala partiler arasında 'ittifak' ve 'iş birliği' görüşmeleri sürüyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçtiğimiz aylarda yerel seçimlere ilişkin muhalefete çağrıda bulunmuş ve "Memleket Partisi olarak iş birliğine hazırız" mesajını vermişti.

İnce "Yapılacak iş; bütün muhaliflerin bir araya gelerek seçmenleri incelemesi ve sandığa sahip çıkmasıdır. Bu konuda biz Muharrem İnce olarak, Memleket Partisi olarak iş birliğine hazırız. Aklı başında politika yapmaya davet ediyorum bütün muhalif çevreleri." ifadelerine kullanmıştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşme gerçekleştiren İnce, "Seçimde işbirliği meselesini ele aldık" demişti. Sonrasında da CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelen İnce, yerel seçimlerde, CHP’yle işbirliği yapmaya ve her tür desteği vermeye hazır olduklarını söylemişti.

Öte yandan CHP ile iş birliğine olumlu bakan İnce, uyarıda bulunarak "Zamanı tüketip işi öldürmeye çalışırlarsa ben de aday açıklamaya başlarım." demişti.

Muharrem İnce sabır istedi

Son olarak sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan İnce, aylardır konuşmadığını dile getirerek cuma gününe kadar sabır istedi ve "Her şey Memleket için" dedi. İnce'nin bu açıklaması 'Memleket Partisi ile CHP iş birliği yapacak mı?' sorusunu akıllara getirdi.

İnce "Aylardır konuşmuyorum, sabrettiniz. Cuma gününe kadar daha sabretmenizi rica ediyorum. Her şey Memleket için." mesajını paylaştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.