Mustafa Sarıgül’ün hedefinde ne var?

Mustafa Sarıgül’ün hedefinde ne var?
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün parti içindeki çalışmaları beğeni kazanırken, yerel seçimler için de ismi geçmeye başladı. Peki Sarıgül’ün yerel seçim için bir hedefi var mı, CHP’li vekil hangi bölgeyi istiyor?

Mustafa Sarıgül, 14 Mayıs seçimlerinde CHP’den Erzincan milletvekili adayı olmuş ve yüksek bir oy oranı ile seçilerek 28. Dönem’de TBMM’de koltuk kazanmayı başarmıştı. Kendi partisi ile CHP’nin birleşmesine de onay veren Sarıgül’ün birlik ve beraberlik yönündeki açıklamaları da takdir toplamıştı. Tüm bu gelişmeler ışığında, 2024 yılının Mart ayında düzenlenecek yerel seçimler için ismi en çok anılan siyasetçilerden biri olan Mustafa Sarıgül’ün belediye seçimleri için hedefleri de merak edilmeye başlandı.

Yerel seçimler için ismi sık sık anılıyor

İsmi dönem dönem CHP’de Ekrem İmamoğlu yerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için geçen Mustafa Sarıgül’ün özellikle eskiden başkanı olduğu Şişli Belediyesi’ne yönelik bir planı olup olmadığı da siyaset kulislerinde sıklıkla sorgulanıyor. Son günlerin en çok tartışılan konusuna dair çarpıcı bir yorum ise gazeteci Mehmet Mert’ten geldi. Mert, Sarıgül’ün hedeflerinin ne olduğunu sorgulayarak ilginç bir analiz yaptı. İşte Mehmet Mert’in o sözleri…

Sarıgül’ün bu günlerde yaptıklarına dikkat!

Gazeteci Mehmet Mert, kişisel Twitter sayfasından bir gönderi paylaşarak yerel seçimler üzerinden CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün hedeflerini sorguladı. Sarıgül’ün CHP için attığı olumlu adımları sıralayan Mert, CHP’li vekilin bu günlerde söylediklerine dikkat edilmesi gerektiğinin de nedenleriyle birlikte anlattı.

Şişli için Emir Sarıgül formülü!

Mustafa Sarıgül’ün 2024 yılında yapılacak yerel seçimler için Şişli Belediyesi’ne talip olabileceğini söyleyen Mert, kendisi olmazsa oğlu Emir Sarıgül’ün Şişli Belediye Başkanlığı için aday yapılmasını da isteyebileceğinin altını çizdi.

İşte Mehmet Mert’in konuya dair çarpıcı tespitler içeren o paylaşımının tamamı:

“Mustafa Sarıgül’ün hedefinde ne var?
Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiği destek takdire şayan.
Erzincan’dan yıllar sonra CHP’nin vekilini TBMM’ye göndermesi de on numara.
Değişim Hareketi’ni kapatıp #CHP’ye katılması da eh işte.
Kimsenin koltuk derdi olmamalı, Cumhuriyet Halk Partisi’nde zaman birlik ve beraberlik zamanı demesi de muhteşem.
Ancaaakkkk…
Yarın 2024 yerel seçimlerinde Şişli benimdir. Ben Şişli’yi istiyorum. Ben olmasam da oğlum Emir Sarıgül’ü Şişli adayı yapalım derse!
İşte o zaman Mustafa Sarıgül’ün bu günlerde yaptıkları ve söylediklerini bir kenara not edelim…!”

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.