Ömer Çelik, CHP'deki değişim üzerinden AK Parti'yi övdü

Ömer Çelik, CHP'deki değişim üzerinden AK Parti'yi övdü
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'deki genel başkan değişimi için "Biz herhangi bir değişiklik görmedik. Aynı söylemler tekrar ediyor." dedi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yaklaşık 2 buçuk saat süren toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu. Çelik, MKYK'nın gündemine ilişkin, "Sayın Genel Başkanımız, Gazze konusunda gerek kendilerinin yaptığı çalışmalar, gerekse durumun ne aşamada olduğuyla ilgili kapsamlı bir değerlendirme yapmışlardır. Aynı şekilde, önümüzdeki seçim dönemini de işaret ederek MYKY başta olmak üzere bütün birimlerimizi hazır olması gerektiğini, Türkiye'yi yeni bir eser siyaseti dönemiyle buluşturmamız için ellerinden gelen gayretin herkes tarafından gösterilmesi gerektiğini söylemiştir. Birimlerimiz, bununla ilgili hazırlıklarını yapmaktadır." diye konuştu.

'BİZ HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK GÖRMEDİK'

İsveç'in NATO üyeliği konusunda hangi aşamada olunduğu sorusu üzerine ise Çelik, konunun Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin takdirinde olduğunu söyledi.

CHP'deki genel başkan değişimi içinse Çelik "Yeni göreve gelenleri tebrik ediyoruz. Ama biz herhangi bir değişiklik görmedik. Aynı söylemler tekrar ediyor. Türkiye'de siyasal değişimi taşıyan parti yine AK Parti'dir. Türkiye'de siyasal değişim ihtiyacını gerçekleştiren kadrolar Cumhur İttifakı kadrolarıdır" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.