Özgür Demirtaş'tan Tansu Çiller'e: En kötü sondan 2. ekonomi yöneticisi

Özgür Demirtaş'tan Tansu Çiller'e: En kötü sondan 2. ekonomi yöneticisi
Prof. Dr. Özgür Demirtaş "Türkiye'ye gelmiş en kötü SONDAN 2. ekonomi yöneticisi...” ifadelerini kullandı.

Eski Başbakan Tansu Çiller, son birkaç gündür AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum’a desteğini açıklamasıyla gündemde. Katıldığı bir etkinlikte Murat Kurum'a desteğini açıkça ilan eden Çiller, "Murat Kurum bir heyecanla geliyor İstanbul'a. İstanbul bu heyecanı arıyordu sanıyorum" demişti.

İmamoğlu: 'Kendisine ait ballı börek imar çıkarttığı için destekliyor'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan da Çiller’in Murat Kurum’a desteğine yanıt gecikmemişti. "Onu niçin desteklediğini biliyorum" diyen İmamoğlu, Çiller'in 13 bin metrekare araziye 'ballı börek' bir imar çıkarttığı için Kurum'u desteklediğini söylemişti. İmamoğlu “Kendisine ait, 13 bin metrekare araziye ballı börek bir imar çıkarttığı için Şehircilik Bakanı, onun için destekliyor. Sarıyer'de, 13 bin metrekarelik şahsına ait araziye, ısrarla imar çıkarttı. Biz de ısrarla dava açtık. Orayı iptal ettirdik. Bana niye destek versin?" ifadelerini kullanmıştı.

Özgür Demirtaş: En kötü sondan 2. ekonomi yönetici

Tartışmalar sürerken ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan da konuya ilişkin yorum geldi. Özgür Demirtaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Türkiye'ye gelmiş en kötü SONDAN 2. ekonomi yöneticisi...” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.