Özlem ve Tayyar Öz çiftine rekor para cezası!

Özlem ve Tayyar Öz çiftine rekor para cezası!
Fenomenlere yönelik yapılan soruşturma kapsamında mal varlığına tedbir konulan Tayyar ve Özlem Öz çiftine yaptıkları reklam nedeniyle rekor para cezası kesildi.

Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmasıyla sosyal medyada faaliyet gösteren benzer fenomenlere yönelik MASAK tarafından inceleme başlatılmış ve 800'e yakın ismin mal varlığına tedbir konularak soruşturmaya dahil edilmişti. Devam eden soruşturma kapsamında isimleri geçen Tayyar Öz ve Özlem Öz çiftinin hiç beklemedikleri rekor ceza geldi.

Show Haber'deki habere göre Tayyar ve Özlem Öz'ün MASAK tarafından devam incelemede 5 farklı suçtan soruşturmalarını devam ettiği ve çiftin yanıltıcı reklam yapmaları nedeniyle 550 bin TL değerinde para cezasına çarptırıldıkları ortaya çıktı.

13-2-ymgu-cover.jpg

Yanıltıcı reklamın cezası ağır oldu!

Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftinin aldıkları para cezasının "doktorun yapması gereken iş ve işlemleri güzellik merkezlerinde yapıldığına dair" tanıtım yapmasından dolayı ceza aldığı öğrenildi. Geçtiğimiz aylarda yeni doğacak çocukları için cinsiyet partisi yapan Öz çifti, mal varlıklarının el konulmasıyla zor günler yaşadıklarını dile getirmişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.