Eski dostların arasına kara kedi girdi, Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a sert sözler!

Eski dostların arasına kara kedi girdi, Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a sert sözler!
Yıllarca dizi ve film sektörüne ortak işler çıkaran Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın arasına kara kedi girdi. Cemcir, eski partneri hakkında ilk kez konuştu.

Çalgı Çengi, İşler Güçler, Kardeş Payı, Düğün Dernek, Ailecek Şaşkınız gibi dizi ve filmlerde başrolü paylaşan Murat Cemcir ve Ahmet Kural uzun yıllar ortak iş yapmamaları ile birlikte sektörden uzaklaşmıştı. Ahmet Kural geçtiğimiz yıl Çağla Gizem Şahin ile dünya evine girmiş ve Murat Cemcir'i düğüne katılmamasının ardından küs oldukları ortaya çıkmıştı.

260-144336-kural-165f18358eca64-700x400.jpg

Dün Kadıköy'de katıldığı bir galada konuşan Murat Cemcir, merak edilen soruları yanıtladı. Cemcir'e eski rol arkadaşı Ahmet Kural ile ilgili sorular yöneltilince verdiği yanıtlar sosyal medyada oldukça konuşuldu.

bir-zamanlar-aralarindan-su-sizmiyo-vv8k-cover.webp

Yollarımızın artık kesişmesine gerek yok

Uzun yıllar yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın arasına kara kedi girdi. Cemcir katıldığı galada Ahmet Kural'ın düğününe gitmemesi ve aralarındaki küslük haberleriyle ilgili şu sözlerle yanıt verdi.

Murat Cemcir, "Ben kimseyle küsmem. Dururum, insanlar bana küser, sonra da geri gelirler, Ahmet gelmedi. Ahmet çok sevdiğim eski bir arkadaşım, bundan sonra da öyle kalacak. İnsanların hayatlarına birileri girer ve sonra gider. Ahmet ile yollarımızın tekrar keşismesine gerek de yok" ifadelerini kullandı.

Kural'ın düğününe katılmaması ile ilgili ise" "Ben LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem. Bu kermes de olur, gala da olur, düğün de olur. Bu kadar söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.