Kayıp prenses ortaya çıktı, Kraliyette ilk kez Kate Middleton ile ilgili açıklama yapıldı!

Kayıp prenses ortaya çıktı, Kraliyette ilk kez Kate Middleton ile ilgili açıklama yapıldı!
En son çocuklarıyla çekildiği görüntülerin servis edilmesiyle anılan Galler Prensesi Kate Middleton ile ilgili kayıp haberlerine kraliyet basınından açıklama geldi.

İngiliz Kraliyet ailesinde her geçen gün yeni bir iddialarla sular durulmazken, en son Galler Prensesi Kate Middleton'ın karnından ameliyat olduğu açıklanmış ve hiçbir yerde görüntülenmemesinin ardından öldüğü ya da kaçtığı iddia edilmişti. Galler Prensi William'ın eşi Kate'i aldattığı ise basına sızan ve günlerdir sansasyon yaratan olaylardan biri olmuştu.

s-096cf15929b2a9f0aafc37c9327edfd385a4ba61.webp​​​​​​​

Kraliçe II. Elizabeth'in vefatının ardından oğlu Prens Charles tahta geçmiş ve kraliyet ailesinde her geçen gün yeni bir haberle gündemden düşmüyor. Galler Prensesi'nin 16 Ocak'ta Londra'daki bir hastaneye kaldırılıp ameliyat olmasının ardından iyileşme sürecinde olduğu belirtilmişti. En son 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde basına servis edilen fotoğrafta 3 çocuğuyla aynı karede yer alana Kate Middleton'ın sağlığının yerinde olduğu yorumları yapılıp fotoğraftaki düzeltmeler günlerce konuşulmuştu.

Galler Prensesi'nin haftalardır sessiz kalması ve fotoğrafların kraliyet ailesinin basın biriminin paylaşmasının ardından Kate'in sağlık durumu ve hiçbir haber alınamaması tedirginlik yaratmıştı. Çok sayıda çıkan haberlerin ardından Galler Prenses'in kaçtığı, aldatıldığı hatta öldüğü iddia ileri sürülmüştü.
Onca çıkan senaryoların ardından Kate Middleton sessizliğini korurken BBC tarafından Galler Prensesi ile ilgili önemli bir açıklama yapılacağı duyurulmuş ve tüm dünya bu habere kilitlenmişti.

s-9ef7f061a161994f0b42f1be8c17594299d658e4.webp

Kate, iyi ve sağlıklı denildi

BBC'nin logosunu karartması ile gündem bir anda öldü haberlerini kuvvetlendirirken yapılan açıklamada Galler Prensesi Kate Middleton için "Dışarda, mutlu ve sağlıklı" açıklaması yapıldı. Prensesin hafta sonunu çocukları George, Charlotte ve Louis'in spor yapmasını izleyerek geçirdiği belirtildi. Kate'in iyileşme sürecinin devam ettiğini altı çizilirken herhangi bir gösrsel servis edilmedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.